Max Payne 1 en 2 beschikbaar via Marketplace

thumbnail

Max Payne 1 en 2 zijn nog steeds grootse games en worden nog steeds door veel PC gamers gespeeld en gewaardeerd. Inmiddels is deel 3 al in de maak, maar kunnen we nog even terug in de tijd aangezien de eerste 2 delen inmiddels beschikbaar zijn gesteld via Xbox Live. In de Marketplace kun je beide games aanschaffen voor een prijs van 1200 Microsoft punten. Het derde deel is zoals gezegd in ontwikkeling bij Rockstar. Echter is informatie nog niet bekend gemaakt. Het verhaal zou na verluid wel verder gaan waar deel 1 en 2 eindigden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Waarom for the love of god heb je banjo kazooie gehaald:+. Ik zat er zelf ook aan te denken om die te halen maar toen speelde ik de demo en zag weer hoe kut die besturing en camera is. Dus toen ben ik maar weer Ratchet gaan doen, veel beter. Maar ik twijfel nog over max payne, eens demo downloaden als die erbij zit. Vaak is de gedachte aan de game leuker dan het spelen. Dan speel je het weer en dan blijkt ie toch niet meer zo leuk te zijn als je dacht. Vooral omdat die aan alle kanten… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Cool, alleen net mn laatste 1200 punten uitgegeven aan Banjo Kazooie 🙁 En Banjo Tooie komt deze week ook nog uit :+ Maar even wat punten uit Engeland inslaan, scheelt me toch weer wat $


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box