Mars verliest PC- en PS3-exclusiviteit aan 360

thumbnail

Spider Games wist onlangs een game voor de PC en PS3 aan te kondigen. Het gaat hierbij om Mars. Het spel zal draaien op Sony’s Phyre engine, welke onlangs werd gedemonstreerd door Sony en welke het mogelijk maakt om cross-platform features te realiseren voor de PS3 en PC, en zelfs de Xbox 360. Inmiddels is die laatstgenoemde editie ook aangekondigd. Het spel zal dus ook op de Xbox 360 gaan verschijnen. Dit heeft de Gamezine onthuld middels een press release van de developer. De ontwikkelaar zegt echter dat beide platforms waarop het spel zal verschijnen erg van elkaar verschillen. Spider zoekt momenteel nog druk naar een uitgever voor de game, welke nog in een pre-productie fase is. De productie kan pas daadwerkelijk beginnen als een uitgever gevonden wordt die iets ziet in Mars.

Verder heeft men bekend gemaakt dat de game zal bestaan uit in totaal 2 verschillende verhaallijnen. Spelers kunnen diverse keuzes maken, maar echt groots zal het verhaal niet daardoor beïnvloed raken. Er zijn veel side quests voor elk karakter. Je kunt uit in totaal 2 characters kiezen wanneer je van start gaat. Je kunt verder je equipment en skills veranderen en verbeteren. Ook een multiplayer mode zal aanwezig zijn. Het gaat hierbij om een versus mode en een co-op mode voor de story mode.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Alle multiplatform spellen zijn beter op de Xbox 360. Deze zal waarschijnlijk niet anders zijn en ik koop hem dan ook voor de 360 mits het een goed spel wordt.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  gast #2 kap met ouwehoeren man en ga wat nuttigs doen oke?

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Mooi zo, die gaan we dus mooi kopen voor de 360 als hij vet is. Alle multiplats zijn beter op de 360. Duidelijk dat de PS3 wederom een slag verloren heeft.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Laat maar komen. En ik denk als ik het zo lees, de PS3 en de pc versie de beste worden.


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box