Mario Golf: Super Rush verschijnt vrijdag voor de Nintendo Switch

thumbnail

Met Mario Golf: Super Rush keert de Mario Golf-serie terug in zijn snelste vorm ooit. Spelers kunnen met diverse Paddenstoelenrijk-personages aan de slag in verschillende spelstanden voor één tot vier spelers wanneer de game komende vrijdag verschijnt voor de Nintendo Switch. Bekijk de Speel tegen vrienden en familie in Mario Golf: Super Rush-trailer voor een blik op de kleurrijke personages, verschillende spelstanden, banen en meer game-details.

De eenvoudige knoppenbesturing maakt de game toegankelijk voor zowel beginners als pro’s. Kies simpelweg de richting, bepaal de kracht van je slag en mep de bal door de lucht. Spelers kunnen de bal met een boogje om hindernissen heen slaan, of backspin of topspin aan de bal geven om te bepalen hoe hij na landing zal rollen. Verschillende functies helpen spelers beter te presteren, waaronder een slagmeter die zich aanpast aan de hoek van de helling en een scan waarmee je het terrein kunt analyseren. Daarnaast is het mogelijk om met bewegingsbesturing te spelen, waarbij je de Joy-Con controller als een golfclub vasthoudt.

Spelers kunnen kiezen uit een cast van 16 personages uit het Paddenstoelenrijk, elk met hun eigen kenmerken en speciale vaardigheden. Pauline, Chargin’ Chuck en King Bob-omb doen voor het eerst in de serie mee. Spelers kunnen de fairway betreden met maximaal drie andere spelers, zowel lokaal als online**, in diverse spelstanden. En met maar liefst zes weelderige golfbanen, inclusief standaardbanen en banen met speciale hindernissen, is elk potje golf weer anders. Via gratis updates wordt dit alles in de toekomst nog eens verrijkt met extra banen en speelbare personages.

De spelstanden lopen uiteen van Standaardgolf tot het dynamische Speedgolf, Vlaggenjacht – een nog hectischere versie van Speedgolf – en het RPG-achtige Avontuur. In deze Avontuur-stand kan een enkele speler zich met zijn of haar Mii-personage van beginner opwerken tot prof op de banen van een prestigieuze countryclub. Daarbij kunnen ze communiceren met bekende Paddenstoelenrijk—personages, hun vaardigheden oefenen en diverse uitdagingen overwinnen. Spelers kunnen hun Mii-personage – inclusief aangepaste stats – ook in de andere spelstanden gebruiken.

Mario Golf: Super Rush verschijnt komende vrijdag voor de Nintendo Switch met kleurrijke personages, gevarieerde spelstanden, speciale golfbanen en meer. Spelers kunnen met verschillende Paddenstoelenrijk-personages aan de slag in verschillende standen voor één tot vier spelers. Dankzij eenvoudige knoppenbesturing is de game toegankelijk voor zowel beginners als pro’s.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  1049
  29 dagen geleden

  Ben benieuwd.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box