MapleStory verwelkomt nieuw karakter Mihile – The Knight of Light

thumbnail

NEXON Europe kondigt met trots aan dat in de 2D-sidescrolling MMORPG hit MapleStory een krachtig nieuw karakter wordt geïntroduceerd, die voor alle spelers beschikbaar is!

Mihile – the Knight of Light: een lichtstraal, geboren in de duisternis, is uitzonderlijk krachtig met zijn snelle groei en extreme sterkte. Met dit nieuwe karakter kunnen spelers verschillende skills ervaren, alsmede snelle level ups met beloningen en betoveringen.

Link Skill

De Skill waarmee je jezelf kunt vermenigvuldigen! Met de link skill ben je beschermd tegen het licht, dat dient als een schild en je beschermt tegen karakters van vijanden. Zodra een speler level 70 bereikt, kan hij/zij deze skill ook op andere karakters in de wereld overdragen.

Character Card Skill

Zodra een Mihile karakter level 30 bereikt, wordt een character card gemaakt. Met deze character cards wordt het verdedigingsniveau verhoogd en ge-upgrade zodra een speler level 70, 120 en 200 bereikt.

Naast dit interessante en uitdagende nieuwe karakter blijft NEXON Europe content toevoegen, waaronder drie geweldige nieuwe kerkers, die Maplers kunnen ontdekken en waarvan ze zullen genieten. Voor zowel ervaren spelers als beginnelingen: er is voor ieder wat wils! • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x