Maker It Takes Two gaat dit jaar nieuwe game onthullen

thumbnail

Hazelight, de maker van It Takes Two, zal dit jaar een nieuw spel gaan onthullen waaraan men al enige tijd zou werken. Details zijn er nog niet en het is niet bekend of het een opvolger betreft van de co-op game. Via Twitter (X) zien we dat de bekendmaking later dit jaar zal volgen.

Hazelight Studios is een Zweedse game-ontwikkelaar die bekend staat om zijn focus op verhalende, coöperatieve ervaringen. De studio werd opgericht door regisseur en schrijver Josef Fares, die eerder bekendheid verwierf met zijn film “Kopps” en zijn werk aan de game “Brothers: A Tale of Two Sons”. Hun eerste game als studio, “A Way Out”, werd uitgebracht in 2018 en kreeg lof vanwege zijn unieke coöperatieve gameplay, waarbij twee spelers samenwerkten om te ontsnappen uit de gevangenis.

Hun tweede game, It Takes Two, werd uitgebracht in 2021 en zet de traditie voort van innovatieve coöperatieve gameplay, dit keer gericht op een paar dat worstelt met hun huwelijk en op onverwachte wijze gekrompen wordt tot miniatuurformaat. De game ontving lovende kritieken vanwege zijn creativiteit, uitdagende puzzels en meeslepende verhaal.

 

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx