Maak van Black Friday een ‘Green Thursday’ met een nieuwe GeForce NOW-deal

thumbnail

Groen is nu het nieuwe zwart met onze ‘Green Thursday’ GeForce NOW-deal die Black Friday winkelen dit jaar stressvrij maakt.

Of u nu op zoek bent naar een kousvervanger, een last-minute cadeau of gewoon de liefde voor GeForce NOW wilt verspreiden, wij hebben voor je gezorgd – slechts één week lang kan je een gratis digitale GeForce NOW-cadeaukaart ter waarde van € 20 krijgen bij elke aankoop van een digitale GeForce NOW-cadeaukaart ter waarde van € 50.

Deze cadeaubonnen kunnen worden toegepast op het lidmaatschapsniveau van jouw keuze dat past bij jouw gamingbehoeften, of het nu gaat om een Priority- of RTX 3080-lidmaatschap. De GeForce NOW-cadeaubon van € 50 is inwisselbaar voor een Priority-lidmaatschap van 6 maanden of een RTX 3080-lidmaatschap van 1 maand. De GeForce NOW-cadeaubon ter waarde van $20 is inwisselbaar voor een Priority-lidmaatschap van 2 maanden of een RTX 3080-lidmaatschap van 1 maand en wordt digitaal geleverd voor directe besparingen en toegang.

Betalende leden krijgen snellere toegang tot de meer dan 1400 games in de GeForce NOW-bibliotheek. Stream tot 1080p met 60 frames per seconde met een Priority-lidmaatschap, of tot 4K met 60 FPS of 1440p met 120FPS met een RTX 3080-lidmaatschap.

We hebben deze week ook nieuwe games om te streamen:

 • Evil West (Nieuwe release op Steam)
 • Ship of Fools (Nieuwe release op Steam)
 • Crysis 2 Remastered (Steam)
 • Crysis 3 Remastered (Steam)

En vergeet niet je agenda te markeren voor onze virtuele NVIDIA Special Address op CES op dinsdag 3 januari 2023 om 17:00 CET, waar we het jaar aftrappen met onze nieuwste innovaties. Stem af op NVIDIA.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx