Maak kennis met The W – De eerste WNBA MyPLAYER-ervaring

thumbnail

Met de naderende lancering van de PlayStation 5 en Xbox Series X | S is 2K vandaag verheugd om een nieuwe functie te onthullen die exclusief naar de next-gen versie van NBA 2K21 komt.

The W is een enorme uitbreiding op de vorig jaar geïntroduceerde WNBA-ervaring en is de allereerste WNBA MyPLAYER-ervaring voor de NBA 2K-franchise. Spelers kunnen hun eigen volledig aanpasbare WNBA-speler maken en haar door een volledige professionele carrière leiden. Natuurlijk zijn dan ook de 12 WNBA-teams en de absolute sterren van de competitie van de partij, waaronder Breanna Stewart, Napheesa Collier en Diana Taurasi.

“We zijn erg trots om onze geweldige samenwerking met de WNBA voort te zetten en spelers kennis te laten maken met The W“, aldus Felicia Steenhouse, senior producer bij Visual Concepts. “Jezelf zowel op als buiten het veld kunnen herkennen, is ongelooflijk belangrijk voor ons. The W helpt ons het vrouwenbasketbal naar een hoger niveau te tillen en benadrukt de starpower van de WNBA.”

Candace Parker, aanvaller bij de Los Angeles Sparks, voegde toe: “Het creëren van je eigen speler om mee te spelen in de competitie is één van de vele redenen waarom mensen graag NBA 2K spelen. Ik ben zo verheugd om te zien dat het 2K-team de WNBA-ervaring naar een hoger niveau tilt met The W. Dit zal een geweldige manier zijn om de volgende generatie kennis te laten maken met het damesbasketbal en onze competitie in het zonnetje te zetten.”

Spelers die de spanning van de competitie willen ervaren, kunnen het tegen elkaar opnemen in The W Online, met intense 3v3 MyPLAYER-wedstrijden op een prachtig nieuw veld exclusief voor deze game-modus. Nog een primeur voor de franchise: spelers kunnen nu zowel in de GM- als in de commissarisstoel zitten in MyWNBA, waar ze de groei van alle 12 WNBA-teams en de hele competitie kunnen stimuleren!

WNBA player ratings voor NBA 2K21! Fans van de WNBA kunnen op de hoogte blijven van de player ratings door de sociale kanalen van NBA 2K te volgen en zo te zien welke van hun favoriete sterren omhoog of omlaag zijn gegaan. Aan de top staat Breanna Stewart, wiens rating 95 is waardoor ze de beste speler van de WNBA is NBA 2K21

Bekijk voor meer informatie over de next-gen-versie van NBA 2K21 de recentelijk naar buiten gebrachte gameplay-video en de Courtside Reports over de basisverbeteringen van de game op next-gen consoles, de beweging en impact-engine en over de MyPLAYER Builder en AI. Daarnaast is er vandaag een Courtside Report naar buiten gebracht die dieper ingaat op de aankondigingen van vandaag. Deze kun je hier lezen.

Bovendien krijgen fans binnenkort meer informatie over de grootste uitbreiding van de online basketbalcommunity van NBA 2K, de ervaring die voorheen bekend stond als The Neighborhood.

Het door Visual Concepts ontwikkelde NBA 2K21 is door PEGI beoordeeld als 3+. NBA 2K21 voor next-gen consoles is nu al beschikbaar voor pre-order en is in de Benelux vanaf 10 november verkrijgbaar op Xbox Series X en Xbox Series S en vanaf 19 november op PlayStation 5. Voor meer informatie over NBA 2K21, ga naar www.nba.2k.com.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x