Maak kennis met Suika Game voor de Nintendo Switch

thumbnail

Heb je al gehoord van Suika Game? Het fruitige puzzelspelletje voor de Nintendo Switch is eerder dit jaar uitgegroeid tot een ware sensatie in Japan. De game is inmiddels zelfs meer dan vier miljoen keer verkocht in de Nintendo eShop en is sinds kort ook beschikbaar in het Engels. Ontdek nu zelf wat Suika Game zo ontzettend leuk maakt om te spelen!

Wat is Suika Game?

Suika betekent watermeloen in het Japans. Suika Game draait dan ook volledig om fruit. Het doel van het spel is om vruchten van bovenaf te laten vallen en te combineren met dezelfde vruchten. Zo vormen ze samen een nieuwe, grotere vrucht welke je ook weer moet combineren. Appeltje-eitje? Niet bepaald! Het kan namelijk behoorlijk uitdagend zijn om een goede highscore neer te zetten. Lukt het jou om een watermeloen op je scherm te toveren?

Ontdek Suika Game gratis met Games op Proef

Suika Game kost slechts €2,99 in de Nintendo eShop, maar voor Nintendo Switch Online-leden is de game binnenkort zelfs gratis te spelen. Van 7 tot en met 11 december is Suika Game namelijk gratis te downloaden in de Nintendo eShop als Games op Proef. Games Op Proef is een evenement waarbij een gratis, downloadbare versie van een game beschikbaar is voor Nintendo Switch Online-leden. De software die beschikbaar is tijdens een Games Op Proef-evenement is tijdelijk speelbaar. Na afloop van de proefperiode of als je Nintendo Switch Online-lidmaatschap verloopt, kun je de Games Op Proef-software niet meer spelen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx