Ervaar de allure van de Holiday Battle in Call of Duty: Mobile op 6 december met Season 11: Siren Song

thumbnail

Terwijl het jaar ten einde loopt, brengt Call of Duty: Mobile de mythische warmte in het laatste seizoen van 2023 – Season 11: Siren Song.  Het nieuwe seizoen gaat van start op 7 december om 01:00 uur en brengt je in de stemming voor de feestdagen met een groot aantal pittige operators, wapens en content, waaronder het debuut van de derde Mythic Operator van de game, Siren – Siren Song, een nieuwe Miami Blitz-kaart en een aantal zeer speciale feestdagen-goodies, plus de terugkeer van de 12 Days of Deals-uitverkoop en de Call of Duty: Mobile World Championship 2023.

Call of Duty: Mobile – Season 11: Siren Song geeft spelers de kans om 50 tiers aan Battle Pass-beloningen te verdienen met een nieuwe voorraad gratis en premium content, waaronder operators als Lerch – Chemical Santa, Alex – Sweater Weather en Soap – Buzzard King, evenals het nieuwe Groza-wapen, Tactical Tripwire, Weapon Blueprints, Calling Cards, Charms, Call of Duty-punten en meer dat gedurende het seizoen wordt gelanceerd!

Geniet van het cadeau dat blijft geven, want hieronder vind je alle details over Call of Duty: Mobile – Season 11: Siren Song voor Android en iOS:

 • Nieuwe Mythic Operator: Siren – Siren Song – De derde Mythic Operator van Call of Duty: Mobile, Siren – Siren Song, zit vast in een lab en wordt onderworpen aan experimenten. Het is een krachtige en bedreigende Operator die spelers nieuwe manoeuvres en hoogwaardige Mythic-functies biedt om het speelveld gelijk te trekken.
 • Nieuw wapen: Groza – De Groza, voor het eerst te zien in Call of Duty: Back Ops Cold War, is een volautomatisch wapen met uitstekende handelingssnelheden en verbeterde schade, evenals een snelle vuursnelheid en een redelijk schadebereik.
 • Nieuwe kaart: Miami Blitz – Er is werkelijk niets magischer dan de feestdagen in Miami. Vergeet niet dat de zonnige en versierde omgeving zorgt voor intense vuurgevechten in gebouwen, op straat en in de steegjes.
 • 12 Days of Deals-uitverkoop – De mooiste tijd van het jaar keert deze decembermaand terug met de nieuwe 12 Days of Deals-uitverkoop, waarin spelers heel veel extra leuke content kunnen kopen tegen gereduceerde prijzen.

Call of Duty: Mobile World Championship Finals – Stem af op de Call of Duty: Mobile World Championship 2023 finale die van 15 tot 17 december live wordt uitgezonden vanuit Atlanta, Georgia, waar de beste 16 Call of Duty: Mobile-teams strijden om een deel van de prijzenpot van 1.000.000 dollars.

Call of Duty: Mobile – Season 11: Siren Song bevat ook verschillende updates en verbeteringen aan de game, naast nieuwe Seasonal Challenges, Draws, een Themed Event en meer, die bij de lancering en gedurende het seizoen in de winkel verschijnen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx