Maak kennis met Seer in de nieuwste Apex Legends – Stories from the Outlands-trailer

thumbnail

EA en Respawn Entertainment hebben vandaag een nieuwe Apex Legends Stories from the Outlands-trailer uitgebracht met daarin de volgende Legend die gaat deelnemen aan de Apex Games, Seer. De trailer is gemaakt in samenwerking met de bekroonde illustrator, animator en regisseur Robert Valley, bekend van zijn werk aan Tron: UprisingLove, Death & Robots en Pear Cider and Cigarettes. Seer is een vervloekte Legend wiens blik een berg in stof kan doen veranderen, een koning in een bedelaar en een oceaan in een woestijn.

Zie hoe het verhaal van Seer begint en waarom hij het merkteken van een mot draagt ​​in de Apex Legends Stories from the Outlands-trailer “Metamorphosis”: https://youtu.be/vHWlJlMkTcg

Kom meer te weten over Apex Legends: Emergence tijdens EA Play Live op donderdag 22 juli om 19:00 uur Nederlandse tijd, waaronder de lanceringsdatum van het seizoen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC via Origin en Steam. Apex Legends: Emergence bevat een geheel nieuwe klassement-ervaring voor de genre-verschuivende Arenas-modus en nog veel meer — alles wordt deze week onthuld.

Vergeet niet om Apex Legends te volgen op Twitter-Instagram- en YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box