Maak een frisse duik in Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur voor de Wii

thumbnail

Het uiterst realistische Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur dompelt spelers onder in wonderschone onderwateravonturen. Deze unieke duiksimulator voor de Wii is in Europa vanaf 5 februari 2010 verkrijgbaar.

Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur laat spelers zes nieuwe watergebieden verkennen. Waag een duik in de ijzige wateren van de noordpool, verken scheepswrakken op de bodem van de Egeïsche Zee of volg de mysterieuze Amazone door Brazilië om unieke zoetwaterdieren te ontdekken. Dit keer is het ook mogelijk om uit het water op het droge te stappen om vogels en andere dieren eens nader te bekijken.

Er zijn in deze prachtige gebieden tal van missies te voltooien. Je kunt bijvoorbeeld koraalriffen onderhouden of met dolfijnen en walvishaaien zwemmen. Om je bij je missies te helpen kun je dit keer nieuwe gereedschappen gebruiken. De Pulsar Gun helpt je bijvoorbeeld om gevaarlijke dieren op afstand te houden, maar je kunt hem ook gebruiken om zieke dieren te genezen.
Het spel biedt alle ruimte om zonder missies of beperkingen te ontspannen en te genieten van de betoverende onderwaterlandschappen. Maar het is ook mogelijk om naar kostbare schatten te speuren met de Treasure Detector, fotos te maken voor natuurmagazines en andere duikers te begeleiden. Naarmate je meer missies hebt voltooid, nemen je duikvaardigheden toe en komen nieuwe uitdagingen beschikbaar. Elke omgeving biedt nieuwe missies en mysteries.

Het spel kan met één of twee spelers tegelijk worden gespeeld. Het is ook mogelijk om via de Nintendos Wi-Fi Connection de zeeën en rivieren met andere spelers te verkennen. Via Wii Speak kunnen spelers daarbij overleggen over de missies en elkaar op de mooiste plaatsen en dieren wijzen.

De schitterende en realistische beelden geven je in Endless Ocean 2 echt het gevoel in een nieuwe wereld te zijn afgedaald. Een wereld waarin altijd wel weer iets nieuws valt te ontdekken of te beleven, waardoor spelers zich eindeloos zullen vermaken. Bereid je voor op een frisse duik, want dit onderwaterspektakel komt op 5 februari 2009 naar Wii. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  7 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Lol.. scherpe opmerking makker. Alles is altijd aan te passen, dus je kan met een gerust hart slapen xD

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Kun je een post editten? Ah well, het viel me net even op dat 5 februari 2009 al een tijdje geleden was. Zal denk ik wel 2010 zijn;) Zelfs op dit uur nog een scherp oog:)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Is Uncharted 2 een nieuwe maatstaaf of wat= Heavy Rain en nu ook Battlefield… Ik wil attlefield graag hebben, als vervanging van MW2.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Ik zie het nog niet gebeuren, maar je hebt altijd van die mensen waarbij het wel lukt, dus voor hen is het wel een leuke game lijkt mij dan.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Lijk me wel een aardige game voor de budgetbak.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Klinkt mij een beetje te zoetsappig. En met de grafische mogelijkheden van de Wii lijkt het mij ook sterk dat de omgevingen “levensecht” zijn.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Nou een echt gevoel op de wii (dat je in het spel zit) lukt bij mij niet zo snel. Ze zullen misschien alles uit de wii getrokken hebben, maareh lijkt me verder erg sterk.


  Naar boven
  7
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x