Fable III rond de Kerstdagen, Halo: Reach ‘de 360 topper’ van 2010

thumbnail

Microsoft heeft op de CES bekend gemaakt dat de game Fable III tijdens het ‘holiday’ seizoen zal gaan verschijnen. De titel mag dus rond de Kerstdagen van dit jaar verwacht worden, waarmee we nog even zoet worden gehouden met andere titels. Een andere game die dit jaar ongetwijfeld als voorgerecht beschouwd mag worden is Halo: Reach. Microsoft zegt dan ook dat deze game ‘de topper’ van 2010 zal zijn voor de Xbox 360. Daarnaast benadrukt het concern ook games als Splinter Cell: Conviction, Crackdown 2, Mass Effect 2 en Alan Wake. Tevens werd ook nog even gespoken over de komst van de Modern Warfare 2 content packs, die tijdelijk exclusief voor de Xbox 360 zullen verschijnen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  5 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ik ga dan toch voor Alan wake als topper, hoef ik tenminste niet tot het einde van het jaar te wachten 😆 IKk vind Halo helemaal niet leuk en fable boeit me ook niet veel, daar heb ik dus absoluut geen 360 voor gekocht.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ik snap het gewoon niet, Fable was een tegenvaller, maar toch vond ik hem vet. Met deel 2 ook, er zaten veel slechte dingen in, maar het stijltje en alles was genoeg voor mij. Dus ik denk dat deel 3 ook wel tof word, hoewel het ook zal tegenvallen, maar toch speel ik hem helemaal kapot.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ik kijk uit naar Fable III, deeltje 2 was geweldig en lekker simpel.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Wat wordt dit een mooi game jaar,ik kan niet wachten om die toppers te gaan spelen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Fable III zeg je? Hopelijk word dat beter dan deeltje 2… was daar zo op uit gekeken en veel te simpel. Halo reach is voor mij ook zeker geen topper, ik ga het zelfs niet kopen. Voor mij liggen er andere toppers klaar (mass effect2, bioshock 2, splinter cell etc)8)


  Naar boven
  5
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box