Fable III rond de Kerstdagen, Halo: Reach ‘de 360 topper’ van 2010

thumbnail

Microsoft heeft op de CES bekend gemaakt dat de game Fable III tijdens het ‘holiday’ seizoen zal gaan verschijnen. De titel mag dus rond de Kerstdagen van dit jaar verwacht worden, waarmee we nog even zoet worden gehouden met andere titels. Een andere game die dit jaar ongetwijfeld als voorgerecht beschouwd mag worden is Halo: Reach. Microsoft zegt dan ook dat deze game ‘de topper’ van 2010 zal zijn voor de Xbox 360. Daarnaast benadrukt het concern ook games als Splinter Cell: Conviction, Crackdown 2, Mass Effect 2 en Alan Wake. Tevens werd ook nog even gespoken over de komst van de Modern Warfare 2 content packs, die tijdelijk exclusief voor de Xbox 360 zullen verschijnen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Ik ga dan toch voor Alan wake als topper, hoef ik tenminste niet tot het einde van het jaar te wachten 😆 IKk vind Halo helemaal niet leuk en fable boeit me ook niet veel, daar heb ik dus absoluut geen 360 voor gekocht.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Ik snap het gewoon niet, Fable was een tegenvaller, maar toch vond ik hem vet. Met deel 2 ook, er zaten veel slechte dingen in, maar het stijltje en alles was genoeg voor mij. Dus ik denk dat deel 3 ook wel tof word, hoewel het ook zal tegenvallen, maar toch speel ik hem helemaal kapot.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Ik kijk uit naar Fable III, deeltje 2 was geweldig en lekker simpel.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Wat wordt dit een mooi game jaar,ik kan niet wachten om die toppers te gaan spelen.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Fable III zeg je? Hopelijk word dat beter dan deeltje 2… was daar zo op uit gekeken en veel te simpel. Halo reach is voor mij ook zeker geen topper, ik ga het zelfs niet kopen. Voor mij liggen er andere toppers klaar (mass effect2, bioshock 2, splinter cell etc)8)


Naar boven
5
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x