Luftrausers bombardeert PS3 en PSVita deze lente

thumbnail

Het Nederlandse indie powerhouse Vlambeer (Ridiculous Fishing, Super Crate Box) en de duivels lekkere heren van Devolver Digital (Hotline Miami, Serious Sam 3) kondigen vandaag aan dat het extreme stijlvolle en razendsnelle Luftrausers toestemming heeft om deze lente op te stijgen van het PlayStation 3 en PlayStation Vita platform.

Luftrausers heeft een gigantische evolutie doorgemaakt sinds Vlambeer het origineel Luftrauser in 2011 uitbracht op PC. In Luftrauser nam je de controle over het meest wendbare vliegtuig dat je ooit hebt ervaren in gestoorde dogfights over open zee. Luftrausers bevat 125 verschillende combinaties van wapens, vliegtuigrompen en motoren en laat je spelen in meer dan 100 krankzinnige missies welke afspelen in een stijlvolle hemel vol met vijandelijke vliegtuigen.

“Het PlayStation team zit vol met Vlambeer fans dus we zijn extreem blij om te zien dat Luftrausers op het PlayStation platform gelanceerd zal worden,” zegt Shahid Ahmad, Senior Business Development Manager, Sony Computer Entertainment Europe (SCEE). “Vlambeer’s herkenbare stijl en opmerkelijk oog voor detail zal de game zeker goed doen op de PlayStation 3 en PS Vita”.

Mede oprichter van Vlambeer, bekend van hun iOS hit Ridiculous Fishing, Rami Ismail heeft het volgende te zeggen, “We hebben een zeer goede tijd gehad toen we met Sony aan voorgaande projecten werkten en we zijn blij om eindelijk te zeggen dat we het weer gaan doen. Het was echt een no-brainer om te zeggen dat Luftrausers perfect zou passen voor deze platformen en we hebben het genoegen om te zeggen dat ons project perfect past op zowel de TV als de Vita.”

Luftrausers is vanaf deze lente verkrijgbaar op PlayStation 3 en PlayStation Vita maar ook op PC, Mac, en Linux via Steam en andere digitale download services voor 7,99 ˆ.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box