EA lanceert Yogify, de Yoga app voor iOS

thumbnail

Vanaf vandaag is Yogify – een yoga-programma voor iOS van EA SPORTS – verkrijgbaar in de App Store. Je kan de app gratis uitproberen dankzij de proeflessen met enkele energieke workouts. Deze lessen bestaan uit krachtige poses die aan elkaar gelinkt worden om zowel lichaam als geest te versterken. Na de gratis proeflessen kan je kiezen uit een verzameling van 5-lessenprogramma’s, in moeilijkheidsgraden variërend van 1 tot 3.

Deze app is toegankelijk voor beginners en uitdagend voor ervaren yogi’s. Er zijn meer dan 275 yogaposes, geïllustreerd met beeld en geluid, voor in totaal meer dan 30 uur aan yoga en 50 steeds uitdagender wordende lessen. Met Yogify kan je “on the go” of in het comfort van je eigen huis oefenen en zelf de muziek kiezen die het beste past bij jouw workout.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box