Luffy doet mee aan ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 in zijn Gear Five-vorm

thumbnail

ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 laat je een van de meest epische ONE PIECE arcs herbeleven met de Battle of Onigashima Pack, met drie personages die aan het rooster van de game worden toegevoegd.

Deze DLC is gericht op de Battle of Onigashima en introduceert de volgende personages:

 • Luffy (Onigashima Battle) Kapitein van de Straw Hat Pirates. In een dodelijk gevecht tegen Kaido, de tirannieke keizer die over Wano Country heerst, ontwaakt Luffy de kracht van de Devil Fruit en transformeert hij in Gear Five, zijn sterkste vorm tot nu toe. Gebruik de speciale Gear Five move met “Luffy (Onigashima Battle)” om tijdelijk te transformeren en te spelen met de Gear Five-vorm!
 • Kaido (Onigashima Battle) Human-Beast-vorm van Kaido, heeft het vermogen van “Fish-Fish Fruit, Mythical Zoan, Model: Azure Dragon” die hem bedekt met schubben en zijn kracht vergroot. Zijn aanvallen worden bepaald door de immense vernietigende kracht van zijn Haki en zijn ijzeren strijdknots. Gebruik speciale bewegingen en combo’s om aan te vallen, zonder de tegenstander een kans te geven om terug te slaan. Tijdens luchtaanvallen kan Kaido in zijn Dragon-vorm meerdere vijanden tegelijk aanvallen.
 • Yamato, zoon van Kaido, is ook verkrijgbaar in dit pakket. Yamato gebruikt zijn gigantische strijdknots om een breed scala aan aanvallen uit te voeren. Hij kan ook veranderen in zijn Human-Beast-vorm, waarbij hij snelle combo’s en ijsaanvallen gebruikt om vijanden te bevriezen.

De Battle of Onigashima Pack is nu verkrijgbaar en onderdeel van de Character Pass 2. De Character Pass 2 bevat ook de Character Packs 5 en 6 die later worden onthuld. Eigenaars van de Character Pass 2 krijgen ook toegang tot het Onigashima Battle Law Kostuum als bonusartikel.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2334
  13 dagen geleden

  Zo snel al speelbaar.Ben benieuwd of zijn bliksem move er in gaat zitten.Zie me zelf deze al honderd keren gebruiken als dat zo is.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx