LOTR: Shadows of Angmar & ArchLord verschijnen op Campzone

thumbnail

The Lord of the Rings Online: zullen voor het eerst aan het publiek getoond worden op Codemasters Campzone!

Na de aankondiging van Codemasters Online Gaming’s participatie in het aankomende Campzone 2006 evenement, heeft Codemasters Online Gaming nu ook meer details aangekondigd van wat we op het grootste outdoor LAN evenement ter wereld kunnen verwachten.

Codemasters Online Gaming zal het eerste weekend van dit gave evenement aanwezig zijn, dus vanaf vrijdag 21 juli tot en met zondag 23 juli en zal een aantal highlights presenteren voor de meer dan 5000 aanwezige gamers.

Allereerst zullen introducerende gameplay-sessies van de al te verkrijgen titels RF Online en Dungeons & Dragons Online: Stormreach plaatsvinden. Gasten krijgen hier gratis trial keys voor elke game en kunnen dan in een epische serie van quests en evenementen een aantal leuke prijzen winnen! Beide games worden via het gigantische LAN-netwerk gedraaid en elke bezoeker van Codemasters Campzone krijgt zo de mogelijkheid mee te doen.

De gelukkige bezoekers kunnen ook uitkijken naar een volledige introductie van ArchLord inclusief volledige gameplay presentaties waar gasten de kans krijgen een exclusieve ‘early BETA-key’ te winnen voor deze langverwachte game.

Daarnaast zal Codemasters Online Gaming voor de eerste keer de eerste aflevering van COGCast opnemen. Dat is de Podcast van Codemasters Online Gaming die ergens in de komende maanden gelanceerd wordt.

Ed Relf, Director of Marketing van Codemasters Online Gaming merkte op:
“We zijn erg blij om enkele verdere details van onze participatie in het fantastische Campzone evenement te kunnen onthullen. Het evenement zal een goede showcase zijn voor ons aankomende MMO-titels en we kijken er naar uit om onze community te ontmoeten op dit speciale evenement!”

Verdere details over de demonstratie van The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar op Codemasters Campzone zijn nog niet bekend, maar Codemasters Online Gaming heeft beloofd nog iets speciaals te gaan doen op het evenement!

Om op de hoogte te blijven van alles wat zich op Campzone afspeelt, is de officiële Codemasters Campzone website te bezoeken op www.codemasterscampzone.nl en www.codemasterscampzone.com.

De BETA-inschrijvingen voor ArchLord en The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar zijn van start gegaan. Voor jouw kans om al vroeg mee te doen aan het BETA-testen, schrijf je jezelf nu in op www.lotro-europe.com en www.archlordgame.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx