Lord of the Rings: War in the North vanaf morgen beschikbaar

thumbnail

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt aan dat The Lord of the Rings: War in the North vanaf morgen verkrijgbaar is voor de Xbox 360 PLAYSTATION 3 en PC. Deze RPG game, geïnspireerd op de The Lord of the Rings films en boeken, biedt de mogelijkheid om de game te spelen met drie spelers co-op en introduceert een nieuw The Lord of the Rings verhaal.

In The Lord of the Rings: War in the North zijn gamers onderdeel van het drie character bondgenootschap van Farin de Dwerg, Eradan de Mens en Andriel de Elf. Elk characters beschikt over verschillende krachten en vaardigheden die nodig zijn om de vijanden te verslaan. Spelers moeten samenwerken om te overleven. Beleram, de gigantische adelaar, geeft belangrijke ondersteuning aan het bondgenootschap en kan door spelers opgeroepen worden om strategische aanvallen uit te voeren tegen hordes Orcs, Trollen en andere meedogenloze wezens van Midden-Aarde.

“The Lord of the Rings: War in the North combineert bruut geweld met een geweldige co-op ervaring voor spelers in een reis door een origineel verhaal in het duistere Midden-Aarde, zoals deze is weergegeven in de oorspronkelijke boeken” aldus Samantha Ryan, Senior Vice President, Production and Development, Warner Bros. Interactive Entertainment. “De game beschikt over hoge kwaliteit graphics en aanpassingsmogelijkheden van de characters, perfect voor The Lord of the Rings fans.”

The Lord of the Rings: War in the North ondersteunt zowel lokaal als online co-op. Het bondgenootschap kan gevormd worden met twee of drie spelers via LAN, online of tot maximaal twee spelers via split screen. Een sterk bondgenootschap wordt gevormd door sterke medespelers. Spelers kunnen hun characters aanpassen en upgraden en hun voordeel doen met de duizenden wapens, pantser stukken en unieke vaardigheden. De game ondersteunt ook single player modus met AI.

De Collector’s Edition van de game is ook vanaf morgen beschikbaar op PS3, Xbox 360 en PC. Deze versie bevat een exclusieve sneeuwtrol figurine, een speciale War in the North art collectie van de characters, vijanden en omgevingen van de game, een DVD over de muziek uit de game en platform specifieke digitale content.

Vanaf morgen is tevens de soundtrack van prijswinnend componist Inon Zur beschikbaar: Lord of the Rings: War in the North – Original Video Game Score van WaterTower Music. Dit album met 19 nummers is opgenomen in de befaamde Abbey Road Studios in Engeland en is vanaf morgen beschikbaar via alle digitale retailers.

NVIDIA heeft samengewerkt met Warner Bros. Interactive Entertainment en Snowblind Studios om ervoor te zorgen dat de PC versie van The Lord of the Rings: War in the North gebruik maakt van de 3D beeldkwaliteit van NVIDIA 3D Vision technology. 3D Vision, dat PC gamers een ultieme meeslepende 3D ervaring biedt, voegt een nieuwe dimensie toe aan de game-ervaring doordat gebruikers kunnen genieten van de adembenemende werelden van The Lord of the Rings: War in the North in levensecht stereoscopisch 3D.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Hallo, heb hem al twee dagen in huis. 😀


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box