Logitech introduceert G600 MMO Gaming Mouse op DreamHack

thumbnail

Logitech komt met een nieuwe muis speciaal ontworpen voor de ‘massively multiplayer online’ (MMO) gamer: de G600 MMO Gaming Mouse. De muis beschikt over twintig knoppen, waaronder twaalf duimknoppen, waarmee eenvoudiger en sneller gegamed kan worden. Tijdens de DreamHack EIZO Open 2012, zal de G600 MMO Gaming Mouse geïntroduceerd worden. Logitech is als sponsor verbonden aan dit evenement, dat loopt van 16 tot en met 19 juni en wordt gehouden in Jönköping, Zweden.

De G600 MMO Gaming Mouse beschikt over drie standaardprofielen, twee voor de ‘massively multiplayer online’ en één voor meer algemene gaming. Voor het gebruik van de G600 muis is geen server nodig. Met de G-Shift-functie kan het aantal mogelijkheden per knop worden verdubbeld. Hierdoor beschikt de fanatieke multiplayer gamer over volledige controle tijdens het gamen. Net zoals bij de overige muizen uit de G-serie van Logitech, beschikt de G600 MMO Gaming Mouse over programmeerbare toetsen. Hierdoor kunnen eigen commando’s worden aangemaakt, bewaard worden en zijn ze met een druk op de knop op te roepen. De muis is zo ontworpen dat deze comfortabel in de hand ligt en de gebruiker langdurig kan gamen.

“De Logitech G600 MMO Gaming Mouse is het resultaat van intensieve tests met ervaren online multiplayer gamers”, zegt Mark Starrett, senior global product manager bij Logitech. “We hebben veel tijd gestoken in het ontwerp van het duimpaneel om ervoor te zorgen dat de muis zo comfortabel en eenvoudig mogelijk te gebruiken is. Hierdoor kan de gebruiker van de G600 MMO Gaming Mouse langdurig en met meer precisie gamen.”

Ingebouwd geheugen voor een optimale gameplay
Het duimpaneel van de G600 MMO Gaming Mouse kan worden gepersonaliseerd via zestien miljoen verschillende kleurencombinaties. Hiermee kan de gebruiker een persoonlijk profiel instellen. Via het ingebouwde geheugen van de muis kunnen gamers hun kant-en-klare profiel overal mee naartoe nemen. Ook de verlichting van de muis kan op verschillende manieren worden ingesteld, afhankelijk van de eigen voorkeur.

“De Logitech G600 MMO Gaming Mouse is één van de beste gaming-muizen ooit gemaakt. Niet alleen omdat ze onze feedback hebben meegenomen in het ontwerp”, zegt Hal Hanlin, producer van de populaire game Rift. “Er zijn zoveel mogelijkheden om rekening mee te houden in Rift, waardoor het verschil tussen je tegenstander verslaan of verslagen worden slechts een kwestie van seconden is. Met de G-toetsen van de G600 MMO Gaming Mouse binnen handbereik heeft de gamer een belangrijke voorsprong.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box