Logitech G CLOUD gaming handheld lanceert met ondersteuning voor GeForce NOW

thumbnail

De Logitech G CLOUD is het nieuwste gaming handheld apparaat dat GeForce NOW ondersteunt. De G CLOUD, ontwikkeld in samenwerking met Tencent Games, is een Android-apparaat met een zeven-inch 1080p 16:9 touchscreen, volledig aanpasbare bediening – en ondersteuning voor GeForce NOW direct uit de doos.

Maar dat is nog niet alles: Portal with RTX voegt zich in november bij GeForce NOW als gratis DLC voor Portal-bezitters. A Plague Tale: Requiem en Warhammer 40.000: Darktide zullen dit najaar ook in GeForce-kwaliteit streamen.

Klaar om de hordes orks te verpletteren? De Total Warhammer-serie van Creative Assembly wordt deze week toegevoegd aan de GeForce NOW-bibliotheek – als onderdeel van nog eens acht games die leden op bijna al hun apparaten kunnen streamen. Dit is de volledige lijst:

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt deze week een nieuwe GeForce NOW-app op pc en Mac uitgerold met extra ondersteuning voor streamingresoluties. RTX 3080-leden kunnen nu streamen op 16:10 4K schermen met maximaal 60 FPS – perfect voor leden die streamen op Macbooks.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx