Little Nightmares II bereikt één miljoen verkochte exemplaren

thumbnail

In minder dan een maand na de release heeft Little Nightmares II meer dan één miljoen verkochte exemplaren bereikt, waarmee het de eerste titel is die is ontwikkeld door BANDAI NAMCO Entertainment Europe om dit in deze periode te doen. Dit betekent ook dat de Little Nightmares-franchise nu meer dan 5 miljoen spelers heeft bereikt, een zeer belangrijke mijlpaal voor deze western-lead-franchise.

Little Nightmares II, ontwikkeld door Tarsier Studios, werd op 11 februari 2021 uitgebracht op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia en pc. Little Nightmares II zal later dit jaar ook beschikbaar zijn voor PlayStation 5 en Xbox Series X | S. De game kreeg lovende kritieken van zowel media als spelers, wat bijdroeg aan het succes.

“We zijn erg trots op het succes van Little Nightmares en zijn erg dankbaar voor de manier waarop fans het universum hebben omarmd door middel van de games en de strips, en hun geest aan het werk hebben gezet om de wildste theorieën over Little Nightmares te vinden”, aldus Herve Hoerdt, Senior Vice President Marketing, Content en Digital bij BANDAI NAMCO Entertainment Europe. “Dit zijn twee belangrijke mijlpalen voor een franchise die we hebben gekoesterd en gegroeid binnen BANDAI NAMCO Entertainment Europe en die niet mogelijk zouden zijn zonder de geweldige steun van de Little Nightmares-community. We kunnen niet wachten om met je te delen wat de toekomst biedt in het universum van Little Nightmares

De Little Nightmares-franchise heeft een continue groei gekend met twee hoofdgames, een mobiele game, Very Little Nightmares (Android en iOS) en een digitaal stripboek gemaakt met Plastiek (Android en iOS). BANDAI NAMCO Entertainment Europe investeert in het voortzetten van deze groei, zowel met games als andere entertainmentcontent, om het blijvende succes van de franchise te verzekeren.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 maand geleden

  Ik heb ‘m ook en hij is vet ja.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box