Life is Strange: True Colors nu verkrijgbaar

thumbnail

SQUARE ENIX Ltd. Maakt bekend dat LIFE IS STRANGE: TRUE COLORS nu verkrijgbaar is. LIFE IS STRANGE: TRUE COLORS is ontwikkeld door Deck Nine Games, de ontwikkelaars van Life is Strange: Before the Storm, en Square Enix External Studios. LIFE IS STRANGE: TRUE COLORS markeert een nieuw tijdperk voor de bekroonde en hooggeprezen Life is Strange-serie, met een gloednieuwe hoofdrolspeler, een nieuwe superkracht en een spannend mysterie om te ontrafelen!

Bekijk hier de launch trailer van Life is Strange: True Colors:

https://youtu.be/Rk5U6dARGQU

Spelers nemen de rol aan van Alex Chen, een jonge vrouw die haar weg naar volwassenheid probeert te vinden in het bergstadje Haven Springs. Daar wordt ze onderdeel van een hechte gemeenschap en komt ze in contact met haar lang verloren gewaande broer, Gabe, die in het stadje op zoek gaat naar hun vermiste vader. Tegen deze achtergrond worstelt Alex met het accepteren van een ‘vloek’ waar ze al haar leven mee te maken heeft: de paranormale kracht genaamd Empathy, een bovennatuurlijke vaardigheid die haar in staat stelt sterke emoties van anderen te ervaren, absorberen en manipuleren, waarbij ze deze emoties ziet als vlammende, kleurrijke aura’s.

Wanneer haar broer bij een verdacht ongeluk om het leven komt, moet Alex eindelijk haar kracht omarmen om de waarheid te vinden – en de duistere geheimen bloot te leggen die onder het stadje liggen begraven. Ga met Alex Chen op reis en gebruik haar krachten om haar toekomst te bepalen.

Dit bovennatuurlijke mysterie is tot leven gewekt met full performance capture en de stem van opkomend talent Erika Mori als Alex Chen. Naast de geweldige soundtrack van Angus & Julia Stone kunnen spelers ook genieten van originele tracks van mxmtoon en Novo Amor en gelicenseerde tracks van Gabrielle Aplin, Phoebe Bridgers, Fenne Lily, en meer.

“Deze game is voortgekomen uit een vraag die ons fascineerde tijdens de ontwikkeling van Before the Storm — hoe kunnen videogames functioneren als tools voor het verkennen van empathie?” zegt Jonathan Zimmerman, narrative director bij Deck Nine Games.

“Deze vraag houdt ons tot op de dag van vandaag bezig, misschien wel meer dan ooit. Na 17 maanden van wereldwijd trauma, isolement en eenzaamheid, voelen we ons vereerd dat we tegen alle verwachtingen in een verhaal over verbinding en hoop kunnen aanbieden. Net zoals de kracht van Alex haar in staat stelt de emotionele waarheden van anderen te voelen, hopen we dat spelers de liefde zullen voelen die we in het spel hebben gestopt, als een uitdrukking van de enorme dankbaarheid die we voelen voor elkaar en onze Life is Strange-community.”

LIFE IS STRANGE: TRUE COLORS is verkrijgbaar in drie edities, de Standard Edition, de Deluxe Edition en de Ultimate Edition. Alle details over deze edities zijn te vinden op lifeisstrange.com.

Life is Strange: True Colors is NU verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S, PC Steam, PC Windows Store, GeForce NOW en Google Stadia. De game komt later dit jaar naar de Nintendo Switch.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx