Life is Strange: True Colors lanceert liefdadigheidscampagne met muziekartiest mxmtoon

thumbnail

Life is Strange: True Colors heeft zojuist een liefdadigheidscampagne gelanceerd met muziekartiest mxmtoon. Wie meedoet aan de digitale donatiecampagne voor OutRight Action International maakt kans op een uniek spijkerjack.

De jas is voorzien van patches die zijn ontworpen door het Life is Strange-team en gebaseerd op de thema’s en beelden van het onlangs uitgebrachte Life is Strange: True Colors. Daarnaast bevat de jas ontwerpen van mxmtoon en een speciale patch die is gemaakt door de Life is Strange-community, waarbij de winnaar een patch heeft gemaakt die ‘hun ware kleuren liet zien’ en die een aangrijpend persoonlijk verhaal voor hen vertegenwoordigde.

Bekijk hier de voltooide jas en de patches:

https://www.instagram.com/p/CUVSsvgIOL4/

Deze campagne werd mogelijk met hulp van een groot aantal LGBTIQ+-makers en bondgenoten, zoals Travis Alabanza, Fenne, Lilly, Devin, Azu, Nathan Byrne en vele anderen.

Vertegenwoordiging van iedereen is een belangrijk onderdeel van Life is Strange: True Colors, en daarom zijn we een samenwerking aangegaan met OutRight Action International. Al 30 jaar documenteert, verdedigt en bevordert OutRight Action International mensenrechten voor lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders, interseksuelen en queer-mensen (LGBTIQ+) over de hele wereld.

De campagne heeft tot nu toe meer dan 4.000 dollar opgehaald voor Outright Action International. Ga naar https://sqex.link/LiSTCDonate om te doneren en zodoende deel te nemen aan de prijstrekking, waarmee je kans maakt deze unieke jas te winnen. Daarmee help je OutRight Action International bij hun missie om de wereldwijde LGBTIQ+-gemeenschap te ondersteunen.

Ga voor alle voorwaarden en spelregels naar: https://sqex.link/dq7k

LIFE IS STRANGE: TRUE COLORS is NU verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc Steam, pc Windows Store, GeForce NOW en Google Stadia. Later dit jaar komt deze game ook naar de Nintendo Switch.

  • 0 0 stemmen
    Artikelbeoordeling
    guest
    Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
    Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
    0 Reacties
    Inline feedback
    Bekijk alle reacties

    Naar boven
    0
    Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
    ()
    x
    jeroen
    Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
    Holler Box
    jeroen
    Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
    Holler Box