LEGO Ninjago vanaf vandaag verkrijgbaar

thumbnail

Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games kondigen vandaag de release van LEGO Ninjago: De Game aan voor de Nintendo DS. De game is geïnspireerd op de recent gelanceerde LEGO Ninjago speelgoedlijn.

LEGO Ninjago: De Game is geproduceerd door het door critici bejubelde TT Games en ontwikkeld door Hellbent Games en borduurt verder op de succesvolle LEGO Battles videogames. LEGO Ninjago: De Game introduceert het epische verhaal over goed versus kwaad, uitdagende gevechten en eigenzinnige LEGO humor bij kinderen en volwassenen die jong van geest zijn. Tijdens het spelen van de game zullen fans de kunst van Spinjitzu leren beheersen – een vechttechniek waarbij de Spinjitzu tornado gebruikt wordt – om nieuwe en bekende vijanden uit de LEGO wereld te verslaan.

“We zijn erg blij met de lancering van LEGO Ninjago: De Game, gebaseerd op de LEGO Ninjago speelgoedlijn, omdat deze game gloednieuwe avonturen biedt die voortbouwen op de aspecten die spelers waardeerden in eerdere LEGO games,” aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games Publishing. “Dit ‘real time strategy adventure’ biedt kinderen van alle leeftijden een interactieve game-ervaring compleet met epische gevechten, ninjas en de bekende LEGO charme die spelers verwachten.”

Getrouw aan de LEGO bouw-en-speel video game ervaring kunnen spelers hun Spinjitzu legers bouwen en aanpassen, ninjas op missies sturen en magische spreuken gebruiken bij speciale aanvallen op vijanden. In single-player modus kunnen spelers spelen als ‘goed’ of ‘kwaad’ en hun vaardigheden testen in verschillende uitdagingen in de ‘Battle modus’. Gamers kunnen ook een aantal extra uren lol beleven met de game door vrienden uit te dagen via de locale draadloze DS multiplayer showdowns te spelen in de rol van heroïsche ninjas, gemene Skulkins of een van de verborgen bonus helden.

LEGO Ninjago: De Game heeft een PEGI-rating van 7 en is verkrijgbaar op de Nintendo DS voor 29,99 Euro.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Helaas alleen voor de DS.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx