LEGO Builder’s Journey, Phantom Abyss en Dual Universe streamen deze GFN Donderdag

thumbnail

Deze GFN Donderdag begint de zomer goed met een week vol met game lanceringen. LEGO Builder’s Journey en Phantom Abyss behoren tot de nieuwe games die worden gestreamd op GeForce NOW. Dual Universe voegt zich ook bij de bibliotheek en brengt de eerste Metaverse naar GeForce NOW-leden. Er is ook een blik op Kena: Bridge of Spirits die later dit jaar zal worden uitgebracht.

Naast deze nieuwe titels, die deel uitmaken van de volledige lijst van 13 games die deze week klaar staan om te streamen, houd je best ook een oogje in het zeil voor updates over GeForce NOW-games die beschikbaar zijn in de aankomende summer game sales.

Nieuwe game on the block
Het is tijd voor een reis. LEGO Builder’s Journey is deze week uitgebracht op Steam en de Epic Games Store en is te vinden op GeForce NOW voor pc, macOS en Chrome browser.

De game heeft ook RTX-functies, wat betekent dat Founders en Priority-leden LEGO Builder’s Journey op GeForce NOW kunnen spelen met prachtige ray-traced graphics. Founders en Priority-leden krijgen ook prioritaire toegang tot cloudgamingservers en verlengde sessies voor langere speeltijden.

Met een verhaal vol ups en downs, uitdagingen en feestelijkheden, kunnen bouwers erachter komen wie en wat ze worden tijdens hun reis.

Mis de Abyss niet
Maak je klaar, avonturiers. Na veel opwinding is Phantom Abyss deze week in early access op Steam verschenen. Ontwijk verborgen vallen, spring over verraderlijke afgronden en vlucht voor de meedogenloze bewakers van gevaarlijke tempels om het heilige relikwie te bemachtigen. Er is maar één poging voor elke tempel, maar avonturiers kunnen leren van de fouten van de fantoomruns van mislukte pogingen van eerdere spelers om het relikwie te pakken. Te streamen op GeForce NOW.

Welkom in de Metaverse
Betreed de Metaverse. Het is één virtuele wereld die elke speler deelt, en elke keuze is aan jou in Dual Universe. Bouw, ontgin en bewerk bijna alles. Bestuur de wereldwijde economie. Blijf in veilige zones en speel vreedzaam of ga de real-time strijd aan in unieke PvP. Speel Dual Universe gestreamd vanaf de launch site en deze week op GeForce NOW.

Save the date voor pc-game sales
Grote pc-game zomeraanbiedingen liggen in het verschiet. Houd een oogje in het zeil. We zullen updates geven over geweldige GeForce NOW-ready pc-titels die in de aanbieding zijn als deze van start gaan.

Alle games, al het geweldige
GFN Donderdag betekent elke week nieuwe games in de GeForce NOW-bibliotheek. Hier is de volledige lijst met titels die deze week in de GeForce NOW-bibliotheek verschijnen:

Tools Up! (Steam)

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box