Leagues IV: Trailblazer Reloaded van Old School RuneScape is nu beschikbaar

thumbnail

Old School RuneScape, de iconische MMORPG die enkel nieuwe content uitbrengt waarop door fans is gestemd, heeft vandaag de terugkeer van de tijdelijke, competitieve gamemodus Leagues aangekondigd. Leagues IV: Trailblazer Reloaded is de opvolger van het succesvolle Leagues III: Shattered Relics. Trailblazer Reloaded geeft spelers de mogelijkheid om hun eigen weg te banen door hun favoriete regio’s, waarbij ze profiteren van verhoogde XP en nieuwe relikwieën die krachtige, nieuwe effecten en vaardigheden met zich meebrengen.

Leagues werd voor het eerst geïntroduceerd in 2019 en stelt spelers in staat Old School RuneScape op een geheel nieuwe manier te ervaren. Spelers beginnen helemaal opnieuw als Ironman in een alternatieve versie van Gielinor. Vervolgens voltooien ze taken in een race tegen de klok om zo snel mogelijk in level omhoog te gaan, waarmee ze waardevolle beloningen kunnen verdienen.

Spelers kunnen tot 10 januari 2024 kiezen welke taken en gebieden ze willen ontgrendelen in deze tijdelijke gamemodus. Deze keuzevrijheid betekent dat spelers voor zichzelf het optimale pad naar de overwinning moeten bepalen om een felbegeerde plaats op het Trailblazer Reloaded Leaderboard te verdienen.

Kom hier meer te weten over de Trailblazer Reloaded League. Old School RuneScape is beschikbaar voor pc, Steam, iOS en Android. Zowel pc- als mobiele spelers kunnen gebruikmaken van cross-platform-progressie en cross-play-ondersteuning.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx