Hearthstone Showdown in the Badlands – NU LIVE!

thumbnail

Na een wervelwind van kaartonthullingen met als hoogtepunt BlizzCon 2023, is het tijd om in het zadel te klimmen – Showdown in the Badlands, Hearthstones derde en laatste uitbreiding van het jaar, is nu live!

KAARTTREKKENDE ACTIE

 • Nieuw Keyword: Quickdraw: In de Badlands kan snel zijn bij het trekken van kaarten je hachje redden. Kaarten met het Keyword Quickdraw krijgen een bonus in de beurt waarin ze aan je hand worden toegevoegd. Schiet kaarten af zodra je ze trekt voor een optimaal resultaat!
 • Nieuw Keyword: Excavate: Rijkdommen zijn er in overvloed, als je ze kunt vinden! Kaarten met het Keyword Excavate leveren je schatten uit de Azerietmijn op. Telkens als je Excavate, krijg je een willekeurige opgegraven schat van het niveau waarop je je bevindt en ga je naar het volgende niveau. Na het ontvangen van een schat van het laatste niveau wordt die mijn leeggehaald en begin je opnieuw in een nieuwe ader.
  • Legendarische schatten opgraven: Alleen de stedelijke klassen kunnen een klassespecifieke Legendarische Excavate Treasure bemachtigen als ze voor de vierde keer iets opgraven – Death Knight, Mage, Rogue, Warlock en Warrior.
 • Legendarische Outlaws. Demon Hunter, Druid, Hunter, Paladin, Priest en Shaman zijn onze Outlaws. Elk van deze klassen krijgt een krachtige verzamelbare Legendary Outlaw-minion die een bonuseffect krijgt als je geen duplicaten in je deck hebt.
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx