Lancering Two Worlds II expansion pack in september 2011

thumbnail

Het RPG spektakel gaat door! Met de uitbreiding “Pirates of The Flying Fortress” geven de makers van “Two Worlds II” de game een langverwachte upgrade. Met meer dan 2,5 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, talloze awards, een grote fan community en een gemiddelde review score van 8,0 in Nederland zijn er genoeg redenen te verzinnen om een nieuwe reis te maken naar Antaloor, ditmaal naar een mysterieuze piratenwereld. Het verhaal dompelt de speler onder in een wervelend avontuur waarin de bekende “Two Worlds” sfeer wordt gecombineerd met nieuwe exotische locaties, nieuwe vijanden, nieuwe omgevingen en nieuwe wapens.

De ontwikkelaars hebben goed geluisterd naar de feedback van de spelers en hebben veel elementen aan de game toegevoegd, waaronder regen- en onweersbuien, nieuwe wapens, nieuwe dieren, nieuwe bosses en gloednieuwe animaties in de cut scenes en dialogen!

“Pirates of the Flying Fortress” zal vanaf september beschikbaar zijn voor PC/Mac, Xbox 360 en PlayStation 3.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Gemiddelde van 8.0? Jezus wat hoog. Met alle respect: Two Worlds II had reteveel vernieuwingen, maar weinig serieuze verbeteringen. Kijkende naar de eindbaas van de game, die gewoon de meest verkrachte eindbaas ooit in een game is, kun je haast wel je conclusies trekken. De Two Worlds I wereld was ook vele en vele malen beter ingericht dan die van deel II. Veel en veel meer variatie en in deel II zit je of vast in de sahara, of vast op een zombieeiland of het begin stuk wat Italiaans, Toscaans aan doet denken. Voor de rest bijna niks. Pluspunt aan… Lees verder »


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx