Lancering Marvel’s Avengers patch 2.2 op 30 november

thumbnail

SQUARE ENIX heeft aangekondigd dat Marvel’s Avengers patch 2.2 wordt gelanceerd op 30 november met onder andere een gloednieuwe Raid voor vier spelers tegen de schurk Klaw en een nieuwe held die exclusief voor PlayStation-systemen verschijnt, Spider-Man.

Naast de nieuwe Raid en Hero, levert de update diverse nieuwe en verbeterde systemen, inclusief:

  • Shipments – De Shipments – feature biedt nieuwe mogelijkheden om felbegeerde cosmetics, resources en andere items te verdienen, maar dan uitsluitend door middel van gameplay, een veelgevraagde optie van de Marvel’s Avengers-community. Elke Shipment kost 500 Units (de valuta die je verdient tijdens het spelen van de game) en biedt kans op één van 250 mogelijke items, met een kleine kans op een premium-outfit die niet op andere manieren verkrijgbaar is. Toch is het niet alleen een kwestie van geluk om deze outfit te krijgen; spelers ontvangen het automatisch na het claimen van 100 Shipments.
  • Verhoging Power-level – Het maximale Power-level dat spelers kunnen halen wordt verhoogd van 150 naar 175. Om de beste uitrusting te krijgen, moeten spelers de moeilijkste uitdaging van de game voltooien: Discordant Sound, de nieuwe Klaw Raid voor vier spelers.
  • Gear Upgrading – Spelers kunnen uitrusting met een hoger Power-level opnieuw gebruiken om hun huidige uitrusting te upgraden naar het hogere level van het verbruikte item, op enkele uitzonderingen na.

De update van 30 november brengt nieuwe features en het vervolg van het doorgaande Avengers Initiative-verhaal naar een game die al is volgepakt met content. Marvel’s Avengers biedt nu verschillende campaigns, negen speelbare helden (tien op PlayStation-platformen), en eindeloze multiplayer coöp-actie voor maximaal vier spelers.

Over de nieuwe Raid: Discordant Sound
De Raids van Marvel’s Avengers vormen tijdens de end-game een ware beproeving die teamwerk vereist. Raids vereisen geavanceerde tactieken en volledige medewerking van alle vier spelers, die moeten zijn uitgerust met de allerbeste uitrusting.

Na de gebeurtenissen van de War for Wakanda-uitbreiding is het sonische monster Klaw teruggekeerd naar de Vibranium Mound om Wakanda te vernietigen. Aan Black Panther en de Avengers te taak om hem te stoppen voordat hij daarin slaagt!

Over Spider-Man en het ‘With Great Power’ Hero Event
De legendarische webslingeraar Spider-Man verschijnt op 30 november exclusief voor PlayStation-spelers, samen met het Spider-Man: ‘With Great Power Hero’ Event. Spider-Mans wervelende en acrobatische acties zorgen voor een heel nieuwe manier om de game te ervaren, alleen of met vrienden, en zijn unieke bewegingen en vechtvaardigheden vormen een welkome toevoeging op elk Strike Team dat de missies van het Avengers Initiative wil voltooien.

Spelers kunnen het verhaal van Spider-Man ervaren via ontgrendelbare uitdagingen die verweven zijn met het Avengers Initiative-verhaal. Wanneer Peter Parker hoort van een dodelijke nieuwe dreiging, moet hij samenwerken met de Avengers om te voorkomen dat AIM de technologie verwerft waarmee ze hun synthoid-leger leger onverslaanbaar kunnen maken. Terwijl hij zijn best doet zijn identiteit verborgen te houden, sluit Parker voorzichtig een vriendschap met Ms. Marvel en Black Widow en worstelt hij met de nieuwe dynamiek van het werken met een team. Zal hij zich tijdens zijn strijd tegen AIM fulltime aansluiten bij de Avengers, of toch liever onafhankelijk blijven?

Over Marvel’s Avengers
Marvel’s Avengers biedt spelers een rijke en uitgebreide gameplay-ervaring, en combineert de verhalende, single player-gerichte Reassemble-campaign met de doorgaande Avengers Initiative’s War Zone-missies, die de Avengers verplaatsen over de hele wereld, en daar voorbij. Elke missie in de Reassemble campaign is gemaakt om de unieke vaardigheden van één of meer helden te laten schitteren, terwijl de Avengers Initiative-missies geschikt zijn voor solo-spelers met een computergestuurd team, of met teams van twee tot vier spelers*, met elke held in je verzameling.

Het verhaal van Marvel’s Avengers wordt in de loop der tijd steeds verder uitgebreid met nieuwe verhalen, helden, schurken, soorten missies, regio’s, items en meer, zonder extra kosten voor alle bezitters van de basisgame.

Marvel’s Avengers is momenteel verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Game Pass, Xbox One, Xbox Series X|S, pc, Steam en Stadia en heeft de classificatie PEGI 16 gekregen.

  • 0 0 stemmen
    Artikelbeoordeling
    guest
    Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
    Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
    0 Reacties
    Inline feedback
    Bekijk alle reacties

    Naar boven
    0
    Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
    ()
    x
    jeroen
    Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
    Holler Box
    jeroen
    Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
    Holler Box