Lake krijgt een datum voor de Switch

thumbnail

Whithorn Games en Gamious hebben bekend gemaakt dat Lake op 15 februari naar de Switch zal gaan komen. Het spel lanceerde eerder al voor de PC op 1 september 2021. Daarna volgde een release op de PS5 en PS4 op 8 april 2023.

Lake is een boeiende indiegame die draait om het verhaal van Meredith Weiss, een vrouw die haar hectische leven in de stad achter zich laat om tijdelijk terug te keren naar haar geboortedorp om te helpen bij het bezorgen van post. De game speelt zich af in het idyllische stadje Providence Oaks in Oregon, waar spelers de rol aannemen van Meredith terwijl ze brieven bezorgt en interactie heeft met de lokale bewoners.

In Lake draait het niet zozeer om actie of snelheid, maar eerder om de rustige en contemplatieve ervaring van het verkennen van een kleine gemeenschap, het ontdekken van verhalen en het opbouwen van relaties. Spelers hebben de vrijheid om de dagelijkse routine van Meredith te bepalen, waarbij ze kunnen kiezen welke brieven ze bezorgen en met wie ze in de stad willen praten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx