Laatste Marvel’s Midnight Suns Prequel Short – Nico TV – is nu te bekijken!

thumbnail

2K en Marvel Entertainment hebben vandaag de vijfde en laatste Prequel Short voor Marvel’s Midnight Suns onthuld via het Marvel Entertainment YouTube-kanaal. Getiteld “Nico TV,” met Nico Minoru.

Voor “Nico TV” werkten 2K en Marvel Entertainment samen met de Duitse kunstenares Eileen Steinbach, die een kenmerkende minimalistische stijl toepaste voor deze unieke poster.

Met de release van “Nico TV” zijn alle vijf de Marvel’s Midnight Suns nu te bekijken op het YouTube-kanaal van Marvel Entertainment.

Marvel’s Midnight Suns Prequel Shorts wordt geanimeerd door de getalenteerde teams van Sun Creature Studio en DIGIC Pictures; elke video wordt momenteel wekelijks uitgebracht.

Marvel’s Midnight Suns Prequel Shorts is een set van vijf korte video’s met achtergrondinformatie over hoe Lilith de Moeder der Demonen werd, en hoe superhelden als Blade, Magik, Ghost Rider en Nico Minoru samenkwamen om de jonge kern van de Midnight Suns te vormen.

Marvel’s Midnight Suns is beschikbaar voor pre-orders en komt op 2 december wereldwijd uit op Windows pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1962
  2 maanden geleden

  Er komt zo veel Marvel content uit dat ik niet eens op de hoogte was van deze serie.Dat nog van een game die ik wil spelen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx