Laat zien wie je helden zijn met de beschermhoezen voor Switch

thumbnail

NACON, een ontwerper van premium gaming-accessoires, onthult met plezier twee nieuwe beschermhoezen van RDS Industries die worden gedistribueerd door NACON. Deze beschermhoezen zijn geschikt voor de Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite en Nintendo Switch – OLED-Model en zijn voorzien van afbeeldingen van Princess Peach Showtime! en Super Mario Bros Wonder.

Deze beschermhoezen zorgen dat gamers hun console overal veilig en beschermd mee naartoe kunnen nemen. De beschermhoezen waren al in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar het assortiment is nu uitgebreid met twee nieuwe designs, gebaseerd op recente Nintendo-games: Princess Peach Showtime!  en Super Mario Bros Wonder . 

Net als de andere hoezen in de reeks, bevatten ook deze hoezen speciale vakjes voor vijf gamecards en twee microSD kaarten. Daarnaast bieden ze een kantelbare standaard en versterkte stootlaag om de console te beschermen tegen stoten en krassen. De officieel gelicenseerde Nintendo-beschermhoezen zijn compatibel met de Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite en Nintendo Switch-OLED-model.

De beschermhoezen van Princess Peach Showtime! en Super Mario Bros Wonder voor de Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite en Nintendo Switch-OLED-Model zijn verkrijgbaar voor de verkoopadviesprijs van € 29,99.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx