Konami onthult details omtrent PES 2013 update

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH maakt details bekend over de derde gratis update van PES 2013 voor op de PlayStation 3, Xbox 360 en Windows PC.

De gratis download, verkrijgbaar vanaf 20 december, verfijnt een aantal gameplay elementen op verzoek van de enthousiaste PES fans. De mogelijkheid om spelers te wisselen tijdens multi-player online wedstrijden is weer toegevoegd in het spel. Ook kan er met de myPES app het maximale uit de wedstrijd worden gehaald. Verder zijn de Master League Online teams van de online versie verbeterd. Problemen met het online pasen van de bal zijn opgelost en het kleine probleem met de spelernummers in Master League Online is verholpen.

Er zijn nieuwe overwinningen voor geselecteerde spelers mogelijk en de scheidsrechter is in staat om betere buitenspel beslissingen te maken. Ook zijn de bewegingen van de spelers verbeterd en wordt er meer uitleg gegeven bij formatie veranderingen. Het besturen van de doelman en de mogelijkheden daarvan zijn ook verbeterd.

KONAMI blijft zich inzetten voor een nauwe samenwerking met de PES fans om zo voortdurend de PES 2013 ervaring te verbeteren. Een verdere DLC zal beschikbaar zijn op een permanente basis.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx