Konami komt met Birds of Steel DLC

thumbnail

Vandaag kondigt Konami Digital Entertainment een reeks DLC elementen aan voor Birds of Steel. De nieuwe downloads zijn beschikbaar via het PlayStation Netwerk en Xbox LIVE Arcade. De downloads voegen nieuwe vliegtuigen, kaarten en missies toe aan de prachtige flight combat titel.

De DLC is verkrijgbaar via twee packs: The Battle of Britain en Planes Pack 1. De eerste pack voegt de missie Battle of Britain toe aan de game en bevat vijf cruciale individuele missies, drie Versus landkaarten, mission editor layout en de nieuwe Dynamic missie. Daarnaast voegt de DLC 42.000 lions toe aan het gebruikersprofiel, hierdoor wordt nieuwe content aan de game toegevoegd en kunnen nieuwe vliegtuigen ontgrendeld worden.

De tweede DLC richt zich op de vliegtuigen en voegt zowel de Republic Aviation’s P-74 Thunderbolt als de Vought OS2U Kingfisher toe aan het aanbod van zeer realistisch nagebootste vliegtuigen. Deze vliegtuigen kunnen gebruikt worden tijdens de missies in Birds of Steel, de Dynamic missie en de multi—player modes. Verder voegt de DLC 30.000 lions toe aan het profiel van de gebruiker.

Beide pakketten zijn vanaf nu beschikbaar. Battle of Britain kost ˆ5,99 via PlayStation Network of 480 Microsoft Points via Xbox LIVE Arcade. De Planes Pack kost ˆ4,99 euro of is beschikbaar voor 400 Microsoft Points.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box