Konami brengt Castlevania: Harmony of Despair op 12 oktober uit

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH kondigt de release aan van Castlevania: Harmony of Despair op 12 oktober via PlayStation Network. De game kost € 14,99 en bevat de ‘Beauty, Desire, Situation Dire’ Map pack met ‘Pyramid of Ruin level’ en de additionele karakters Julius Belmont en Yoko Belnades.

Castlevania: Harmony of Despair herenigt spelers met gedenkwaardige personages uit de serie en heeft natuurlijk ook de voor deze serie kenmerkende snelle 2D side-scrolling actie. Nieuw is de six-player online Multi-player modus, terwijl de nieuwe PlayStation 3 game nu een offline Multi-player modus voor vier spelers bevat.

In dit deel komen klassieke vampierjagers uit de gehele serie bij elkaar om vele demonische bazen te verslaan. Door je krachten te bundelen met maximaal 6 vrienden, kan je via de game’s co-op functionaliteit, zowel online en offline de uitgebreide levels verkennen die geïnspireerd zijn op de klassieke Caslevania titels als Dawn of Sorrow, Portrait of Ruin en Order of Ecclesia. Spelers zullen het uiterste moeten vergen van hun coöperatieve vaardigheden om verpletterende aanvallen op te zetten in hun strijd tegen de krachten van de duisternis. Op verborgen plekken zijn speciale items en wapen uitrusting te vinden die je bijstaan op deze queeste.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box