Kom meer te weten over DRAGON BALL: Sparking! ZERO

thumbnail

DRAGON BALL: Sparking! ZERO maakt zich klaar voor de lancering op 11 oktober 2024 en daarom krijgen spelers nu meer informatie over een aantal modi en functies die ze in de game kunnen ervaren.

De eerste modus die wordt uitgelegd door Jun Furutani, de producer van DRAGON BALL: Sparking! ZERO, is Episode Battle. In deze singleplayer-modus kunnen spelers kiezen uit 8 personages, zoals Goku of Vegeta, en een aantal van de belangrijkste gevechten vanaf DRAGON BALL Z tot en met DRAGON BALL SUPER’s Tournament of Power meemaken of herbeleven. Maar gevechten zijn slechts een deel van het plezier, want spelers kunnen sommige cutscènes vanuit een eerste-persoonsperspectief beleven, waardoor ze nog meer ondergedompeld worden, en sommige beslissingen nemen waardoor ze alternatieve scenario’s kunnen spelen uit de franchise die ze kennen en waar ze van houden in bepaalde stages.

De tweede modus, Custom Battle, laat spelers plezier beleven met mogelijkheden om scenario’s te maken met hun favoriete personages uit de franchise. De Bonus Battles zijn scenario’s die door de ontwikkelaars zijn gemaakt met verschillende overwinningsvoorwaarden en unieke cutscènes. Maar dat is nog niet alles, want de personages, omstandigheden en cutscènes van de gevechten kunnen vanaf de grond af aan of vanuit bestaande Bonus Battles worden gemaakt, zodat spelers hun gedroomde krachtmeting kunnen creëren en deze vervolgens met de wereld kunnen delen.

DRAGON BALL: Sparking! ZERO bevat ook offline multiplayer. Hoewel de game is ontworpen met online multiplayer en singleplayer in het achterhoofd, om het maximale uit de nieuwste generatie consoles te halen, wilde het ontwikkelteam ervoor zorgen dat de game de ultieme DRAGON BALL-ervaring wordt. Veteranen en nieuwkomers kunnen het thuis tegen elkaar opnemen, hun jeugdherinneringen herleven of hun vaardigheden aanscherpen in de Hyperbolic Time Chamber.

DRAGON BALL: Sparking! ZERO lanceert op 11 oktober 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx