KOEI TECMO en Omega Force onthullen DYNASTY WARRIORS: ORIGINS

thumbnail

KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar Omega Force kondigen de meest intense musou game ooit aan, DYNASTY WARRIORS: ORIGINS, dat in 2025 zal verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en Windows PC via Steam. De kenmerkende 1-tegen-1000 actie staat aan de basis van de intense slagvelden in DYNASTY WARRIORS: ORIGINS, die van begin tot eind bevolkt worden door massale legers vol vechtlust.

“De DYNASTY WARRIORS-serie is al bijna 30 jaar lang gebouwd op niet alleen een gevoel van realisme op het slagveld, maar ook de zinderende 1-tegen-1000 gameplay”, zegt Tomohiko Sho, DYNASTY WARRIORS: ORIGINS producer en hoofd van Omega Force bij KOEI TECMO GAMES. “Met DYNASTY WARRIORS: ORIGINS keren we terug naar de roots en bieden we non-stop actie aan, niet alleen voor de meest loyale fans van de serie, maar ook aan alle game-fans wereldwijd, met de spannendste gevechten die we ooit gemaakt hebben.”

Tijdens de game moeten spelers snel handelen wanneer een ongekende omvang en schaal aan vijandelijke legers het slagveld overweldigen. Coördinatie met geallieerde legers is essentieel wanneer spelers in real-time gevechtstactieken inzetten, terwijl ze zich door golven soldaten heen worstelen in de meest spannende gevechten in de geschiedenis van DYNASTY WARRIORS.

Daarnaast zal het verhaal, voor het eerst in een DYNASTY WARRIORS titel, door de ogen van een ‘naamloze held’ verteld worden. Beleef het historische oorlogsverhaal terwijl chaos ontstaat in de Three Kingdoms, en ervaar het grote China en haar generaals zoals je ze nog nooit eerder gezien hebt.

Bezoek voor meer informatie over DYNASTY WARRIORS: ORIGINS de officiële website, like ons op Facebook, praat mee op de KOEI TECMO Europe Discord server en volg ons op Instagram  en Twitter.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx