Kijk vanavond TDU connect van Nacon

thumbnail

Vandaag gaat het gebeuren! Ontmoet me vanavond tijdens TDU Connect om 19:00 CEST, op NACONs officiële YOUTUBE-kanaal.

Ik ben Vivian Hughes, vertegenwoordiger van Radiant en organisator van Solar Crown. Tijdens dit buitengewone evenement verwelkom ik teams van KT Racing om met hen de eerste beelden van de competitie te bekijken. TDU Connect is een show van 30 minuten vol spanning en verrassingen. Dit evenement wil je echt niet missen!

De oproep van Vivian Hughes is ook hier te zien:
https://www.youtube.com/watch?v=AEp1CgQXp14

Vertrek naar een 1:1 reproductie van Hong Kong Island voor deelname aan een bijzondere competitie, de Solar Crown, georganiseerd door het invloedrijke Radiant. Neem plaats achter het stuur van racewagens van prestigieuze merken als Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge, Apollo en nog veel meer. Ga waar je wilt om de gevarieerde omgevingen van het eiland te verkennen of neem deel aan de populairste races op Hong Kong Island. Verzamel steeds meer van je favoriete wagens, die je ontvangt als beloning voor al je harde werk. Geef inhoud aan je eigen levensstijl: kies je clan, Sharp of Street, kleed je om indruk te maken, en verdedig je clan. Test Drive Unlimited Solar Crown behoudt het DNA van eerdere games in de serie, maar biedt tegelijkertijd een moderne, geactualiseerde visie van de multiplayer-racegame. Spelers kunnen genieten van luxe, buitengewone auto’s en competitie, die het leven weerspiegelen waar ze altijd van hebben gedroomd.

Bereid je voor op de Test Drive Unlimited Solar Crown-ervaring die zal verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx