Kies een vriend of maak een nieuwe! Hearthstones Battlegrounds Duos

thumbnail

HET VOLGENDE HOOFDSTUK VAN BATTLEGROUNDS KOMT ERAAN! Seizoen 7 van Battlegrounds is vandaag live, met tal van spannende updates, waaronder de nieuwe, coöperatieve Battlegrounds Duos! Ga de strijd aan met sprookjesachtige kaarten en beloningen.

TWEE HOOFDEN ZIJN BETER DAN ÉÉN

 • Kies een vriend of maak een nieuwe! Jij en een partner staan samen in een rij tegen drie andere teams van twee spelers. Teams hebben gedeelde life totals, geven elkaar kaarten door via de Portal (voor 1 Gold) en vechten in tag-team gevechten voor de winst!
 • In het hoofdmenu van Battlegrounds kun je wisselen tussen solo Battlegrounds en Duos Battlegrounds. In het Duos-menu kun je een vriend uitnodigen om als teamgenoot te spelen, of je kunt zelf in de queue gaan om aan een willekeurige speler gekoppeld te worden.
 • In Seizoen 7 worden de Battlegrounds Ratings gereset en worden Battlegrounds Quests uit de Tavern geroteerd. Tavern Spells blijven in de Tavern voor zowel traditionele Battlegrounds als Battlegrounds Duos. Er komen aparte ratings voor solo Battlegrounds en Battlegrounds Duos en aparte leaderboards.

MINION EN MECHANICS UPDATE

 • Nieuwe Heros en Minions: Met de lancering van Duos komen er nieuwe Duos-specifieke helden en kaarten die profiteren van de nieuwe gameplay van het speltype: 4 heroes, 16 minions en 3 tavernespreuken. Deze zullen alleen beschikbaar zijn in Battlegrounds Duos, niet in de gewone Battlegrounds-modus.
 • Once Upon a Tavern: Seizoen 7 bevat een enorme minion update voor zowel Duos als solo Battlegrounds, inclusief 50 nieuwe minions, meer dan een dozijn terugkerende minions en een paar nieuwe tavernespreuken. Er zijn ook grote veranderingen, waaronder een herwerking van Beasts, vernieuwingen voor Dragons en Mechs en balansaanpassingen voor talloze minions en heroes.

BATTLEGROUNDS REWARDS TRACK VERNIEUWINGEN

 • De Seizoen 7 Battlegrounds Tracks houden de boel fris met sprookjesachtige cosmetica. Doorloop het Season Pass-traject om de Endless Fables Legendary Strike, 18 extra Hero Skins, een nieuwe Bartender en meer te verdienen!

Bekijk de Duos-blog voor meer informatie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx