Kerbal Space Program: Enhanced Edition komt vandaag uit op PlayStation 5 en Xbox Series X|S

thumbnail

We hebben fantastisch nieuws voor je vandaag. Private Division, Squad en BlitWorks hebben aangekondigd dat Kerbal Space Program: Enhanced Edition nu beschikbaar is op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Wie de PlayStation 4- en Xbox One-versie van de game en de uitbreidingen ervan heeft, kan gratis naar de generatie 9-versie upgraden.

De generatie 9-versie van Kerbal Space Program: Enhanced Edition kan op deze consoles profiteren van diverse hardware-verbeteringen en -ontwikkelingen die zorgen voor een betere resolutie, verbeterde framerate, geavanceerde shaders, betere textures en andere prestatieverbeteringen. Deze versie biedt ook volledige ondersteuning voor muis en toetsenbord.

Kerbal Space Program: Enhanced Edition is verkrijgbaar in zowel de PlayStation Store als de Microsoft Store voor € 39,99. Kerbal Space Program: Enhanced Edition Complete, dat zowel de Breaking Ground-uitbreiding als het History and Parts-pack bevat, is beschikbaar voor € 59,99.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box