Jumpgate Evolution beta staat op springen om open te gaan

thumbnail

Meer dan 200.000 gamers hebben zich ingeschreven voor de beta Jumpgate. Codemasters maakt bekend dat het niet lang meer duurt voordat de beta van het Jumpgate universum opengaat. Codemasters lanceert vandaag bovendien een nieuwe gameplay-video van de actie sci-fi MMO Jumpgate Evolution. Deze actie sci-fi MMO is ontwikkeling door Codemasters Online & NetDevil. Ondanks dat de game er prachtig is, is de game erg laagdrempelig en kan hij op de meeste PCs gespeeld worden. Dankzij de hoge schaalbaarheid en uitgebreide reeks randapparatuur die met de game compatibel zijn, kunnen veel gamers ervaren hoe het voelt om onderdeel te zijn van een grote open speelwereld.

Jumpgate Evolution is zo ontworpen dat de game gespeeld kan worden op vrijwel alle PC’s, zelfs als deze slechts aan de minimale vereisten voldoen en bijvoorbeeld een Intel Pentium 4-processor 1,4 Ghz hebben. Bovendien kan de game intuïtief worden bestuurd met alle mogelijke randapparatuur waardoor Jumpgate Evolution heel toegankelijk is en je de game direct zonder uitleg kunt spelen. Bijna iedereen kan zich in zijn ruimtepak hijsen en uitgroeien tot ruimteheld in deze spectaculaire MMO.

Zoals je kunt zien in de video die vandaag is uitgebracht, worden gamers getrakteerd op adembenemende beelden en spannende gevechten. Bovendien kan de game door de schaalbaarheid letterlijk overal worden gespeeld, als maar wordt voldaan aan de minimale vereisten. En dat moet niet moeilijk zijn! Of je nu over de allernieuwste apparatuur beschikt of verknocht bent aan je 5-jaar oude beestje, Jumpgate Evolution stelt zo weinig eisen aan je PC dat je de game al snel kunt spelen.

De meeslepende ruimtegevechten in Jumpgate Evolution zorgen voor een unieke ervaring, die bovendien wordt versterkt doordat je de game op verschillende manieren kunt besturen. Uiteraard kun je Jumpgate Evolution standaard met je toetsenbord en muis spelen, maar je hebt ook andere opties, zoals een joystick. Zo ben je er zeker van dat je ruimtevlucht zo realistisch mogelijk is! Waar je ook voor kiest, de besturing is intuïtief, eenvoudig en reageert snel zodat zelfs de meest veeleisende ruimtevaarder er niets op aan te merken kan hebben.

Ook is de game zo ontwikkeld dat deze zowel voor nieuwe als voor doorgewinterde MMO-spelers uitstekend toegankelijk is. De opzet is zo eenvoudig dat je de game kunt spelen zonder dat je eerst een handleiding door moet worstelen. In plaats daarvan beginnen nieuwe ruimtevaarders hun ruimtecarrière met een combinatie van missies en ontmoetingen waar ze het nodige van opsteken. Tegelijkertijd krijgen ze handige tips te zien via het geavanceerde berichtensysteem.

“We hebben de vereisten die Jumpgate Evolution aan PC’s stelt expres laag gehouden, zodat de game altijd goed werkt,” aldus Scott Brown, directeur van NetDevil. “Jumpgate Evolution ziet er fantastisch uit wanneer de game op een nieuwe PC wordt gespeeld, maar ook op oudere apparatuur oogt de game nog steeds erg mooi. Maar het wordt nog beter: lage systeemvereisten houdt in dat meer spelers de game kunnen spelen. Dit betekent dat meer spelers zich tegelijkertijd in hetzelfde gedeelte van de game kunnen bevinden, wat de ruimtegevechten van Jumpgate Evolution natuurlijk alleen maar spannender maakt!”

“De combinatie van bijzonder schaalbare PC-vereisten, de mogelijkheid verschillende randapparaten te gebruiken en eenvoudige en leuke besturingsopties zorgt ervoor dat deze online MMO voor een veel groter publiek toegankelijk is dan voorheen het geval was,” aldus David Solari, Vice President van Codemasters Online. “De ruimtegevechten in Jumpgate Evolution zijn enorm spannend, zijn boordevol actie en doen een beroep op je reflexen. De game is een unieke en bijzonder toegankelijke MMO.”

Het spannende Jumpgate Evolution is ontwikkeld door NetDevil, een zeer ervaren ontwikkelaar van MMO’s uit de VS. De MMO speelt zich af in een snel uitdijend heelal waarin spelers de keuze hebben uit een van drie speelbare naties waarna zij in een online heelal ten strijde trekken. De ruimtegevechten staan garant voor heel wat actie. Wanneer gamers plaatsnemen in hun ruimteschip gaan zij een fascinerend en voor iedereen toegankelijk ruimteavontuur tegemoet. Zo kunnen ze waardevolle voorwerpen verhandelen, deelnemen aan gevaarlijke en grootschalige gevechten tussen melkwegstelsels of vrienden ontmoeten waarmee ze hun krachten kunnen bundelen. Ze kunnen zo hun droom een ruimteheld te worden echt waarmaken.

Ga naar hier voor meer informatie over Jumpgate Evolution of om je aan te melden voor de BETA.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x