Jumpgate Evolution Beta site nu live

thumbnail

Codemasters Online & NetDevil zijn verheugd mee te kunnen delen dat gamers zich vanaf kunnen inschrijven voor de Beta van de langverwachte MMO Jumpgate Evolution. De Jumpgate Evolution Beta is live en toegankelijk via de nieuwe community website www.jumpgateevolution.com.

De vernieuwde website voorziet de vele geïnteresseerden van informatie en het laatste nieuws rondom Jumpgate Evolution. Ook geeft de website toegang tot de BETA.

“Wij zijn blij dat de nieuwe community website voor Jumpgate Evolution fans online gaat”, zegt Edward Relf, Directeur Marketing bij Codemasters. “Sinds de aankondiging van de game aan het begin van dit jaar zijn wij overspoeld met enthousiaste reacties van fans. Wij zijn ook erg blij met de samenwerking met NetDevil, dankzij welke wij namelijk een unieke game op de MMO markt kunnen uitbrengen. De BETA versie biedt prachtige en grootse levels aan, waardoor iedereen in de ban zal raken van de game en zo snel mogelijk een bezoek `gaat brengen aan de nieuwe website www.jumpgateevolution.com.”

“Wij zijn erg blij met de ongekende support die wij krijgen van fans sinds de lancering van de website. Met de vernieuwing van de community website kunnen we niet wachten totdat wij de Jumpgate Evolution content aan onze fans mogen presenteren”, zegt Scott Brown, President van NetDevil.
Ontwikkeld door de ervaren MMOG ontwikkelaar NetDevil, biedt Jumpgate Evolution een unieke ruimtegevecht MMO in de gamewereld. Het geeft gamers de mogelijkheid om in drie verschillende universums te vechten, ook kunnen gamers producten met elkaar verhandelen. Ontmoet nieuwe vrienden en neem het tegen ze op om de held van de ruimte te worden! De game heeft tal van gevechtsgebieden die speciaal zijn ontworpen om op ontdekkingstocht te gaan in deze unieke MMO omgeving.

Voor meer informatie over Jumpgate Evolution of voor het aanmelden voor BETA, bezoek www.jumpgateevolution.com.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x