‘Jumanji: Wilde Avonturen’ nieuwe gameplaytrailer in het wild gespot

thumbnail

Outright Games, de toonaangevende wereldwijde uitgever van gezinsvriendelijke videogames, heeft vandaag de gloednieuwe gameplaytrailer vrijgegeven voor hun 4-speler actie-avonturengame Jumanji: Wilde Avonturen.

Jumanji: Wilde Avonturen is gebaseerd op de meest recente delen van de filmfranchise en herenigt Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin “Mouse” Finbar en Professor Shelly Oberon tijdens hun reis door de kronkelende wildernis, waarbij ze gevaarlijke moeten vijanden overwinnen om The Jewel of Jumanji te vinden en naar huis terug te keren.

De gloednieuwe gameplaytrailer laat deze geliefde personages zien terwijl ze vechten, vluchten en zich een weg banen door kliffen, jungles en tempels. Er is ook een eerste blik op hun speciale vaardigheden in actie, die essentieel zullen zijn bij het verslaan van sommige van de meer ‘onwelkome’ inwoners van Jumanji.

Deze nieuwe gameplaytrailer is uitgebracht in aanloop naar de eerste hands-on ervaring van de game op gamescom 2023, ‘s werelds grootste game-evenement, dat op 23 augustus plaatsvindt in Keulen, Duitsland.

Jumanji: Wilde Avonturen lanceert op 3 november 2023 en biedt een spannende co-op actie-avonturenervaring voor het hele gezin.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx