Jujutsu Kaisen Cursed Clash brengt anime naar consoles en pc in nieuwe actiegame

thumbnail

Bandai Namco Europe kondigt met trots aan dat de razend populaire serie JUJUTSU KAISEN de sprong maakt naar videogames met JUJUTSU KAISEN CURSED CLASH. De game is een 3D-actiegame waarin spelers een team samenstellen uit de cast van Jujutsu-tovenaars en vervloekte geesten uit de anime en krachtige aanvallen uitvoeren met de beroemde “vervloekte technieken” uit de serie in 2v2-gevechten. JUJUTSU KAISEN CURSED CLASH komt naar PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via STEAM.

De arenagevechten in JUJUTSU KAISEN CURSED CLASH laten spelers hun favoriete personage kiezen en de actie uit de populaire animereeks herbeleven, waarin hoofdpersonage Yuji Itadori en een cast van onvergetelijke personages de mensheid verdedigen tegen monsters die bekendstaan als Curses in het hedendaagse Japan. De game blijft trouw aan het originele werk met visuals die geïnspireerd zijn op de kenmerkende esthetiek van de serie, met een selectie van meer dan vijftien favoriete vechters om uit te kiezen en met intense actie en explosieve animaties.

In JUJUTSU KAISEN CURSED CLASH kunnen spelers hun eigen 2v2-teams kiezen, die elk een breed scala aan krachtige tag-teamaanvallen en combo’s kunnen uitvoeren. Verschillende personagecombinaties hebben unieke synergiën en krachtdynamieken. Door gevechten te voltooien, verhogen spelers het powerlevel van hun vechter en ontgrendelen ze sterkere aanvallen naarmate ze vorderen.

Bekijk deze spannende nieuwe game voor het eerst in de aankondigingstrailer van JUJUTSU KAISEN CURSED CLASH:

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx