Japanse Gastronomie op het menu in nieuwe DLC voor Chef Life: A Restaurant Simulator

thumbnail

Liefhebbers van de Japanse keuken kunnen hun chopsticks tevoorschijn halen: de Tokyo Delight DLC voor Chef Life: A Restaurant Simulator, onderdeel van de LIFE-serie games, is nu beschikbaar voor alle platformen.

Bekijk de nieuwe video over de Tokyo Delight DLC

De nieuwe DLC voegt 8 iconische recepten uit de Japanse keuken toe aan de verzameling met internationale recepten in Chef Life: A Restaurant Simulator. Liefhebbers van tempura, ramen, gyoza en traditionele sushi kunnen hun Japanse kookvaardigheden nu oefenen met 24 nieuwe ingrediënten, waarmee ze hun klanten nieuwe maaltijden en smaakervaringen kunnen bieden. Naast een nieuw station om sushirijst mee te bereiden, zijn er vijf nieuwe serviesstukken beschikbaar om de perfecte tafeldekking mee te creëren.

Spelers kunnen hun restaurant transformeren in een gastvrije izakaya, rechtstreeks uit de straten van Tokio, dankzij 54 decoritems. Klanten mogen zich hullen in een complete, iconische outfit om als ware itamae aan tafel te gaan.

In Chef Life: A Restaurant Simulator kunnen spelers een eigen restaurant beheren, waarmee ze uiteindelijk zelfs kunnen worden opgenomen in de MICHELIN-gids en beroemde prijzen kunnen winnen. Daarvoor moeten ze op het hoogste niveau presteren in de keuken, de beste ingrediënten kiezen en op hun team vertrouwen om hun klanten elke dag weer tevreden te stellen.

Chef Life: A Restaurant Simulator is nu verkrijgbaar voor PlayStation®5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx