Jagged Alliance Flashback op PC vanaf de herfst

thumbnail

Wie kent de cultklassiekers Jagged Alliance en Jagged Alliance 2 uit de jaren ’90 niet? Deze klassieke militaire RPG’s krijgen nu een vervolg met de turn-based strategy game Jagged Alliance Flashback die SOEDESCO in herfst uitbrengt voor de PC. Een unieke mix van turn-based tactische gevechten door de meest krankzinnige huurlingen met epische one-liners en cheesy actie!

1988, Cariben. Een corrupte leider zwaait de scepter over de Caribische eilandengroep van San Hermanos. De Koude Oorlog ligt weliswaar achter ons, maar op San Hermanos vecht een groep rebellen nog steeds voor democratische waarden en vrijheid. Zodra het hoofd van de rebellen is gearresteerd, is de groep opstandelingen echter compleet stuurloos. Als speler is het jouw missie om de opstandelingen te helpen. Huur en train een groep geharde huurlingen, rust ze uit met wapens, gebruik geavanceerde technieken en leid ze in de strijd. Vecht samen voor vrijheid!

Net als in de originele Jagged Alliance biedt Jagged Alliance Flashback de speler veel vrijheid in het kiezen van zijn favoriete tactiek of speelstijl. De speler kan zijn eigen missies en kaarten maken. In deze nieuwe Jagged Alliance-game blijft men trouw aan de bekende gameplay, dat overigens wel wat werd opgefrist.

• De cultklassieker is ook na 20 jaar nog springlevend!
• De klassieke gameplay is naar een nieuw, hoger niveau gebracht
• Turn-based tactische gevechten, management van de troepen en voorraadplanning: denk vooruit!
• Krankzinnige huurlingen en cheesy humor
• Verschillende tactieken en een diversiteit aan speelstijlen
• Creëer je eigen missies, kaarten en quests

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box