Jagex en Dark Horse werken samen aan een officieel boek van RuneScape

thumbnail

Jagex en toonaangevende uitgever Dark Horse Books kondigen vandaag aan dat RuneScape: The First 20 Years – An Illustrated History op 5 oktober 2021 wordt uitgebracht. Het officiële boek van RuneScape geeft spelers een exclusieve blik achter de schermen bij de iconische online game terwijl het haar twintigste verjaardag viert. Voor de diehardfans die iets extra’s willen is er ook een Deluxe Edition van het boek. Deze is exclusief verkrijgbaar in de RuneScape Merch Store.

In 2001 gingen gamers voor het eerst aan de slag met RuneScape’s nieuwe online wereld gebaseerd op middeleeuwse fantasie. Twee decennia later is de game uitgegroeid tot een van ‘s werelds langstlopende online games en een wereldwijd succesverhaal dat bijna 300 miljoen spelers verwelkomde.

Nu is de geschiedenis en kunst van die wereld in kaart gebracht in RuneScape: The First 20 Years. Het verkent de gedetailleerde geschiedenis van RuneScape en zijn zustertitel Old School RuneScape door middel van exclusieve interviews met ontwerpers en ontwikkelaars en honderden full-color illustraties, die de volledige 20-jarige geschiedenis van de game beslaan.

 Phil Mansell, CEO van Jagex, zei:
“Ik ben verheugd dat Jagex samenwerkt met Dark Horse, een bedrijf dat onze passie voor het leveren van creatieve storytelling van hoge kwaliteit deelt. 20 jaar RuneScape is een enorme mijlpaal voor Jagex en onze games. Ik bedank onze community voor deze ongelooflijke reis met ons. RuneScape: The First 20 Years geeft onze spelers een uniek inzicht in het verhaal van de afgelopen twee decennia en een kans om RuneScape’s fantasiewereld van Gielinor te verkennen als nooit tevoren.”

RuneScape: The First 20 Years is vanaf 5 oktober 2021 verkrijgbaar in stripwinkels, boekhandels en online en heeft een prijskaartje van $39,99. RuneScape: The First 20 Years (Deluxe Edition) heeft een speciale cover, kartonnen slipcase, hard backed folio met art prints, goudomrande pagina’s en paginamarker. De Deluxe Edition kost $99,99 en kan vanaf nu worden gereserveerd exclusief in de RuneScape Merch Store.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box