Jaffe reageert op de problemen voor GeoHot

thumbnail

David Jaffe heeft gereageerd op de problemen die GeoHot momenteel over zich heen heeft gehaald. Sony heeft de hacker officieel aangeklaagd en binnenkort zal blijken of hij gestraft zal worden voor zijn daden, die inmiddels zorgen voor de nodige piraterij en andere illegale software in de PS3-wereld. Via de QJ laat Jaffe in een notendop weten dat GeoHot de problemen aan zichzelf heeft te danken.

Het maakt volgens de woordvoerder niet uit wat de motivatie achter de acties is geweest (het publiceren van de root key van de PS3). Als hij de wet heeft overtreden, moet hij daar ook de consequenties van ondervinden. Het is dan ook erg zwart op wit voor hem, en dat krijg je als je met de wet te maken krijgt, zo luiden de woorden van Jaffe.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Bied die gozer een baan aan dan is iedereen blij!(6)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik hoop dat ze hem zo straffe dat hij nooit meer kan hecken.(6):D:D

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Tja, maar aangezien het legaal is in de VS nu om de iPhone te jailbreaken, en dit eigenlijk niets anders is, is er de kans dat Geohot gaat winnen, zeker omdat met de patch die hij gereleased had GEEN piracy mogelijk was. Ook het feit dat Sony eerst wel de mogelijkheid had om homebrew te draaien via OtherOS en dit later verwijderd werd en Geohot alleen maar probeerde deze mogelijkheid terug te halen geeft ook nog eens een grote kans dat hij kan winnen. Persoonlijk hoop ik ook dat GH wint, maar ik hoop wel dat Sony wat doet tegen… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Straf hem af…..:D


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx