Black Mirror krijgt nieuw vervolg

thumbnail

Het verhaal van Black Mirror 3 speelt zich af in het Black Mirror kasteel in Willow Creek en de omgeving, waarmee wordt teruggegrepen op de wortels van de originele Black Mirror. Spelers kunnen in totaal 62 verschillende locaties onderzoeken, waarvan sommige bekend zijn voor spelers van de originele game. Alle locaties hebben een complete nieuwe en verbeterde look.

Het verhaal gaat verder waar Black Mirror 2 eindigde en belooft een diepgaand, mysterieus verhaal met twee speelbare karakters. Na zijn vlucht in het bos staat Darren met een brandende fakkel in zijn hand en kijkt hij naar het Black Mirror kasteel dat door de vlammen wordt omringd. Totale verwarring heerst…

Korte tijd later reageert Darren nauwelijks als de handboeien om zijn polsen worden gedaan. De politie heeft Darren gearresteerd als hun voornaamste verdachte en onderwerpen hem aan uitgebreide verhoren. Maar Darren is ongevoelig voor de gebeurtenissen om hem heen en trekt zich terug in een diepe leegte. Na drie weken gevangenschap – en gekweld door slapeloze nachten, nachtmerrieachtige visioenen, over moord en dood – wordt Darren vrijgelaten. Darren moet proberen uit te vinden wat er gebeurd is en afrekenen met zijn donkere verleden.

Wat heeft hij daadwerkelijk gezien met zijn pikzwarte ogen, wat zou de nachtmerrie betekenen? Wie is de mysterieuze persoon die zijn borgtocht heeft betaald en hem op en zijn vrijlating heeft geregeld? Welke duistere kracht ligt er achter de kluwen van raadsels, mysterieuze geheimen en gecompliceerde relaties? De antwoorden op al deze vragen zijn aan de puzzelfans om te ontdekken in de zes hoofdstukken van deze spannende adventure game.

Het derde deel van de Black Mirror-serie is ontwikkeld door Cranberry Productions in Hannover, Duitsland. Lace Mamba Global brengt Black Mirror 3 uit in april 2011.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box