Jaag op monsters en verdien exclusieve beloningen met de Twitch-extensie van Immortals Fenyx Rising

thumbnail

Monster Hunt, de interactieve Twitch-extensie voor Immortals Fenyx Rising, is vanaf vandaag beschikbaar voor alle streamers op Twitch. Met deze extensie jagen kijkers op monsters en verdienen ze exclusieve beloningen terwijl ze kijken hoe hun favoriete streamers Immortals Fenyx Rising spelen. Raadpleeg en activeer de extensie HIER.

Willekeurige monsters verschijnen om de twee minuten op het scherm en kijkers krijgen een beperkte tijd om erop te klikken en ze aan hun verzameling toe te voegen. Tijdens het verzamelen van alle 44 monsters, spelen kijkers vier exclusieve in-game beloningen vrij, waaronder een resource pack en verschillende wapenskins.

Immortals Fenyx Rising is vanaf 3 december 2020 verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4, Stadia, Luna en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Spelers die Immortals Fenyx Rising op de huidige consoles aanschaffen, krijgen een gratis next-gen upgrade voor de Xbox Series X of PlayStation 5. Ook gaat de game onderdeel zijn van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Gconsole
  Gast
  Gconsole
  4 maanden geleden

  Dit is wel goed nieuws voor mensen die Immortals Fenyx Rising voor Xbox Series X / S en Playstation 5 gaan aanschaffen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box