Iron Sky Invasion: Vanaf 6 september op PlayStation 3, Xbox 360, PC en Mac

thumbnail

In Two Worlds II Game of the Year Edition begint een gloednieuw hoofdstuk binnen het fantastische universum van Antaloor waar het lot van twee werelden in jouw handen ligt. Als De Held ga je terug naar je mysterieuze roots, een avontuurlijke ontdekkingstocht met verrassende wendingen. Deze game is dé perfecte mix van een meeslepend verhaal, fantasievolle sfeer en sterke technologie die een fascinerende nieuwe RPG ervaring belooft te worden!

Verhaal: Verrassende wendingen in spannend actieavontuur

Na de ondergang van Aziraal, de god van het vuur, heeft Dark Lord Gandolhar bijna zijn doel bereikt om de balans tussen de elementen te verstoren. Zwarte magie zegeviert en Gandohar heeft volledige controle over de duistere krachten in het land. Tevens is hij in het bezit van Kyra, afstammeling der Wezen. Hij probeert de kracht van de Aziraal, die in haar gevangen zit, in te zetten voor volledige overname van Antaloor.

Vijf jaar zijn verstreken sinds de dramatische gebeurtenissen die de hele wereld aan de rand van de afgrond brachten. Onze Held is een gevangene in de kerkers van het kasteel Gandohar. Zijn hoop om zijn zus te redden verdween samen met zijn vrijheid. Net wanneer de wanhoop dreigt te overwinnen, komt er hulp uit onverwachte hoek. De Orcs, een ras dat De Held altijd gehaat heeft, hebben een reddingsteam opgezet om De Held te bevrijden. De Held begint zijn queeste om nieuw licht op Gandohar’s verleden te werpen en hopelijk zo een zwakke plek te vinden. Lukt het De Held om op tijd zijn zus en Antaloor te redden van de duisternis?

Gameplay

Two Worlds II biedt je een rollenspel met een complex missiesysteem dat je door de wereld van Antaloor leidt. Geen speler hoeft zich te vervelen door het spannende hoofdverhaal. De avontuurlijke zielen onder ons die liever het gevaar opzoeken kunnen zich vermaken met de vele zijmissies en onbekend terrein verkennen. De talrijke queesten en videosequenties drijven het verhaal meeslepend voort. De sequenties bevatten zowel in-game als gerenderde video’s die naadloos geïntegreerd zijn in de gameplay.

Velvet Game of the year Edition & Game of the Year Edition

De Velvet Game of the Year edition biedt de fan een prachtige fluwelen verpakking gevuld de game . Naast de Velvet Edition zal tevens de reguliere Game of the year edition worden uitgebracht.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x